YunCfc Hectopat Katılım 22 Ağustos 2017 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #1 Merhaba. Kasamda takılı RAM'ın aynısından bulamıyorum. Başka marka takarsam sorun olur mu? Flarex 2400MHz 8 GB.
Merhaba. Kasamda takılı RAM'ın aynısından bulamıyorum. Başka marka takarsam sorun olur mu? Flarex 2400MHz 8 GB.
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 6 Şubat 2021 #2 YunCfc dedi: Merhaba. Kasamda takılı RAM'ın aynısından bulamıyorum. Başka marka takarsam sorun olur mu? Flarex 2400MHz 8 GB. Genişletmek için tıkla... Takarsın ama özellikleri uyuşsun.
YunCfc dedi: Merhaba. Kasamda takılı RAM'ın aynısından bulamıyorum. Başka marka takarsam sorun olur mu? Flarex 2400MHz 8 GB. Genişletmek için tıkla... Takarsın ama özellikleri uyuşsun.
asd674 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 4.891 Makaleler 2 Çözümler 70 Yer Elbistan Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur g770 İ7 9750H GTX 1050 16 gb ram 500 gb 970 evo plus 1tb toshiba hdwl110 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Şubat 2021 #3 YunCfc dedi: Merhaba. Kasamda takılı RAM'ın aynısından bulamıyorum. Başka marka takarsam sorun olur mu? Flarex 2400MHz 8 GB. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihitimalle mavi ekran yersin. Tıpatıp aynı marka model CL değeri MHz değeri voltaj değeri aynı olmalı en sorunsuz hali için.
YunCfc dedi: Merhaba. Kasamda takılı RAM'ın aynısından bulamıyorum. Başka marka takarsam sorun olur mu? Flarex 2400MHz 8 GB. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihitimalle mavi ekran yersin. Tıpatıp aynı marka model CL değeri MHz değeri voltaj değeri aynı olmalı en sorunsuz hali için.
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 6 Şubat 2021 #4 Dual kit olmadığı taktirde aynı CL, MHz ve voltaj değerinde RAM dahi almış olsanız uyuşmama ihtimali var. Elinizdekini satıp 8x2 kit alın.
Dual kit olmadığı taktirde aynı CL, MHz ve voltaj değerinde RAM dahi almış olsanız uyuşmama ihtimali var. Elinizdekini satıp 8x2 kit alın.
VesemirDayi Hectopat Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 118 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşçi 6 Şubat 2021 #5 CL ve MHz değerleri aynı olursa bir ihtimal sağlıklı çalışabilir ama bunun da garantisi yok. Çünkü çipleri farklı. Ne kadar sağlıklı çalışır onu test ederek görebilirsin ancak, şans işi.
CL ve MHz değerleri aynı olursa bir ihtimal sağlıklı çalışabilir ama bunun da garantisi yok. Çünkü çipleri farklı. Ne kadar sağlıklı çalışır onu test ederek görebilirsin ancak, şans işi.