İki farklı termal macun kullanmak sorun yaratır mı?

N0rvecli

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad
Merhaba arkadaşlar, önceki kasamdaki işlemciyi söktüm yeni kasama taktım fakat ikisinin üstünde de farklı macunlar vardı elimde olmadıgı içinde yenıleyemedim sorun çıkarır mı? Acaba zaten benzer işlemciler 5000+dan 5200+'ya geçirdim 2.99GHz ile 2 saatlik oyun deneyimi sonucu 66.8 dereceleri gördü. Nihai performansta güç seçenekleri ayrıca.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir sorun olmaz ama ben zorunlu olarak soğutucumu çıkarsam bile macunu yeni sürmüş olsam bile alkolle silip yeniden sürüyorum. (çok zevkli sürmesi ) Ayrıca iki farklı macunun çok sorun olacağını sanmıyorum, yani en azından kimyasal bir tepkime yada özelliğini kaybetme gibi bir durum olacağını sanmıyorum, en kötü performansı biraz düşer. Ayrıca oyun ne bilmiyorum ama 66.8 normal, birde benchmark yapıp bakmak lazım.

Hocam overclocklu hali bu kasayı kapalı alanda muhafaza edıyorum ayrıca GTA 5 gibi agır oyunda dahi 66.8 üstüne çıkmadı ama içimi rahatlattıgınız için teşekkürler

İyi o zaman ya, soğutucumu garantiye gönderdim şu an 4.4ghz OTO OC ile kullanıyorum, stok soğutucu ağlıyor resmen. Oyunlarda 70 derece, prime95 testinde 110 dereceyi gördüm hemen durdurdum Oyunlarda sorun olmuyor, sende bir prime95 testi yap, olmazsa voltajı kısarsın biraz. Eğer yanıt senin için yeterliyse çözüldü olarak işaretlersen sevinirim

İşaretleme alanı yok ama rapor atayım hocam belki görmüyorumdur işaret alanını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…