TRgt Megapat Katılım 15 Temmuz 2014 Mesajlar 311 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2020 #1 Arkadaşlar HDD'mi klonlamak için yeni aldığım hard diski takmak istiyorum fakat bağlayacak kabloyu bulamadım. Ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2020
Arkadaşlar HDD'mi klonlamak için yeni aldığım hard diski takmak istiyorum fakat bağlayacak kabloyu bulamadım. Ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.
TRgt Megapat Katılım 15 Temmuz 2014 Mesajlar 311 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2020 #3 Silinen üye dedi: Anakart bağlantı kablosunu mu bulamadın? Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Şöyle bir şey yapsam olur mu acaba? CD romdaki kabloyu taksam HDD ye TRgt dedi: Evet hocam. Şöyle bir şey yapsam olur mu acaba? CD romdaki kabloyu taksam HDD ye Genişletmek için tıkla... Anakartin kutusundan buldum tamamdır. Son düzenleme: 1 Ocak 2020
Silinen üye dedi: Anakart bağlantı kablosunu mu bulamadın? Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Şöyle bir şey yapsam olur mu acaba? CD romdaki kabloyu taksam HDD ye TRgt dedi: Evet hocam. Şöyle bir şey yapsam olur mu acaba? CD romdaki kabloyu taksam HDD ye Genişletmek için tıkla... Anakartin kutusundan buldum tamamdır.