İbrahim Güler Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.942 Çözümler 10 10 Şubat 2021 #11 Dümdüz dedi: Siz en iyisi arayıp sorun, son 2 ay falan cayma bedeli oldukça düşük çıkıyor. Ne zaman ücretsiz cayabileceğinizi de sorarsanız söylerler. Genişletmek için tıkla... 2 ay için 170 TL ücret çıkmıştı. Yarın konuşup buraya ekleme yaparım.
Dümdüz dedi: Siz en iyisi arayıp sorun, son 2 ay falan cayma bedeli oldukça düşük çıkıyor. Ne zaman ücretsiz cayabileceğinizi de sorarsanız söylerler. Genişletmek için tıkla... 2 ay için 170 TL ücret çıkmıştı. Yarın konuşup buraya ekleme yaparım.
FurkanSaatci Kilopat Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #12 255658 dedi: Superonline'ı arayıp iptal etmek istiyorum demeniz yeterli. Türk Telekom hattını Türk Telekom üzerinden iptal ettirmek istediğinizi belirtmeden kapatmazlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, Türk Telekom'u arayıp yönlendirmeler ile sorunu hallettim.
255658 dedi: Superonline'ı arayıp iptal etmek istiyorum demeniz yeterli. Türk Telekom hattını Türk Telekom üzerinden iptal ettirmek istediğinizi belirtmeden kapatmazlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, Türk Telekom'u arayıp yönlendirmeler ile sorunu hallettim.