İki İnternet Hattını Birleştirmek

S50B32

Hectopat
Yer
Isparta
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F

Ekran kartı: MSI GeForce RTX 4070 OC Ventus 2X

Anakart: MSI PRO A620M-E

Ram: X Corsair Vengeance 32GB 5200MHz CL40

SSD : MSI Spatium M461 1TB
Meslek
Mekatronik Teknikeri
Merhaba.
Hali hazırda Superonline kullanıyorum Docsis bağlantısı ile 24-2 Mbit hızım var. Hızımın Twitch için yetmemesi ve taahhütümün daha dolmaması sebebiyle, ekstra olarak Kablonet internet + TV bağlattırmak istiyorum, 100-5 Mbit paketlerinden.

Biraz araştırdığım kadarıyla İnetfusion adlı uygulama ile 2 interneti tek bir hat gibi çalıştırmak mümkünmüş. Teorik olarak 7 Mbit upload elde edebiliyorum, her şey düzgün giderse. İnterneti bağlattığımı varsayarsak, masaüstü bilgisayarıma 2 farklı modemden ethernet'i nasıl bağlıyacağım ve istediğim hızları alabilicek miyim? Görüşlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesin bir bilgim yok tahminde bulunmak istiyorum. Bence bu birleştirme esnasında kayıplar yaşama ihtimalin var bu kayıp seni yeniden 5 Mbit upload seviyesine düşürürse (bunu uygulamayı kullanmış bir kişi açıklarsa güzel olur) bu durum üzücü olabilir. Eğer ben olsaydım doğrudan Kablonet'e geçer onu kullanırdım sadece.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı