İki işletim sistemi arasında geçiş yapılmıyor

baykazenoa

Kilopat
Merhaba, ben bir Windows kullanıcısıyım ve Linux da kullanmak için C mi bölmeye çalıştım ancak olmadı. O yüzden D ye kurdum şimdi BIOS'dan geçiş yapabiliyorum. Seçim ekranı gelmiyor, internetten araştırınca easybcd adlı bir program buldum. O da UEFI hatası veriyor. Bunu nasıl halledeceğim?

Boot Repair Disk ISO'sunu indirip flash belleğe yaz. Flash bellekten Boot et. Boot repairi seçip önerilen onarım seçeneğini seç. GRUB menüsünü yükleyecektir.

Peki hocam işime yararsa mesaj atarım.

Başka bir şeyden de kaynaklanıyor olabilir. Sen hiçbir şey yapmazsan Windows mu açılıyor?

Windows 10 mu kullanıyorsun? Eğer öyleyse hızlı başlatmayı kapatman gerekiyor. Sorunun C veya D diskine kurmakla alakası yok bence. Bu da işe yaramazsa hızlı başlatma harici bazı seçenekleri de kapatman gerekebiliyor. Secure Boot vs.

Hocam dizüstü olduğu için secure boot bulamadım Grub gelmiyor hızlı başlatımayıda kapattım ancak olmadı

Burası böyle başka bi ayar yok

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2021-06-01 at 17.37.19.jpeg
    87,3 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…