obertan Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 235 2 Haziran 2021 #11 baykazenoa dedi: Burası böyle başka bir ayar yok. Genişletmek için tıkla... Pek ümidim yok ama 2 ve 3. sıradakileri (Windows Boot Manager ve HDD) yer değiştirip dener misiniz?
baykazenoa dedi: Burası böyle başka bir ayar yok. Genişletmek için tıkla... Pek ümidim yok ama 2 ve 3. sıradakileri (Windows Boot Manager ve HDD) yer değiştirip dener misiniz?
B baykazenoa Kilopat Katılım 26 Haziran 2018 Mesajlar 25 2 Haziran 2021 #12 obertan dedi: Pek ümidim yok ama 2 ve 3. sıradakileri (Windows Boot Manager ve HDD) yer değiştirip dener misiniz? Genişletmek için tıkla... denedim fakat buda olmadı
obertan dedi: Pek ümidim yok ama 2 ve 3. sıradakileri (Windows Boot Manager ve HDD) yer değiştirip dener misiniz? Genişletmek için tıkla... denedim fakat buda olmadı
obertan Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 235 4 Haziran 2021 #13 Daha yapacak bir şeyim kalmadı, son bir sorum var bilgisayarında UEFI mi var BIOS mu?
B baykazenoa Kilopat Katılım 26 Haziran 2018 Mesajlar 25 4 Haziran 2021 #14 obertan dedi: Daha yapacak bir şeyim kalmadı, son bir sorum var bilgisayarında UEFI mi var BIOS mu? Genişletmek için tıkla... UEFI var
obertan dedi: Daha yapacak bir şeyim kalmadı, son bir sorum var bilgisayarında UEFI mi var BIOS mu? Genişletmek için tıkla... UEFI var
obertan Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 235 4 Haziran 2021 #15 Attığınız ekran görüntüsünde Boot mode ve Boot priority kısımlarındaki Legacy'leri UEFI'ye çevirir misiniz?
Attığınız ekran görüntüsünde Boot mode ve Boot priority kısımlarındaki Legacy'leri UEFI'ye çevirir misiniz?
B baykazenoa Kilopat Katılım 26 Haziran 2018 Mesajlar 25 10 Haziran 2021 #16 obertan dedi: Attığınız ekran görüntüsünde Boot mode ve Boot priority kısımlarındaki Legacy'leri UEFI'ye çevirir misiniz? Genişletmek için tıkla... hocam linux u yüklediğim amaç da kullanamadım o yüzden sildim gösterdiğiniz ilgi için teşekkürler zamanınızı çaldığım için kusura bakmayın.
obertan dedi: Attığınız ekran görüntüsünde Boot mode ve Boot priority kısımlarındaki Legacy'leri UEFI'ye çevirir misiniz? Genişletmek için tıkla... hocam linux u yüklediğim amaç da kullanamadım o yüzden sildim gösterdiğiniz ilgi için teşekkürler zamanınızı çaldığım için kusura bakmayın.
obertan Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 235 11 Haziran 2021 #17 baykazenoa dedi: Hocam Linux'u yüklediğim amaç da kullanamadım o yüzden sildim gösterdiğiniz ilgi için teşekkürler zamanınızı çaldığım için kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Ne kusuru hocam, kendinize iyi bakın.
baykazenoa dedi: Hocam Linux'u yüklediğim amaç da kullanamadım o yüzden sildim gösterdiğiniz ilgi için teşekkürler zamanınızı çaldığım için kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Ne kusuru hocam, kendinize iyi bakın.