İki kedi aynı bölgede yaşayabilir mi?

XXA1000GELDİXX

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim tahminimce 2 yaşında bir kedim var 1 yıldır bizde, bahçeli müstakil bir evde oturuyoruz kedim genelde dışarıda geziyor yemek yemek için veya uyumak için geliyor eve. Benim oturduğum çevrede ise çok fazla kedi oluyor hele kedilerin çiftleşme aylarında 9-10 tane kediyi aynı bölgede kavga ederken görüyorum. Şimdi bizim evin çevresine daha önce insanlar tarafından bakılıp sokağa bırakıldığını düşündüğüm korkak, küçük benim kedimle aynı boylarda olan bir kedi geldi bizden korkuyordu yavaş yavaş alıştı sevilmeyi çok seviyor zaten bu yüzden daha önce bakıldığını düşündüm ama benim kedim çevredeki bütün kedilerle kavga ediyor bir birlerine hırlıyorlar, dışarı çıktığımda kedi kaçıyor ama bu korkak kediyi gördüğünde direk üstüne koşuyor ben önüne geçene kadar kovalıyor zor durduruyorum. Yani kısacası bunu engelleyebilir miyim? Biraz uzun bir yazı oldu kusura bakmayın okurken sıkmaz inşallah.

Tahminimce senin kedi evde biraz onu döver. Sonra alışırlar birbirlerine. Kısır değil mi senin kedin?

Tahminimce senin kedi evde biraz onu döver. Sonra alışırlar birbirlerine. Kısır değil mi senin kedin?
Diğer kediyi eve almaya çalışırsam girmez büyük ihtimal, benim kedimi gördüğü gibi kaçıyor çünkü. Kısır değil bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…