İki kere kırılan ayak bir daha kırılırsa iyileşir mi?

2 kere çatlatıp 1 kere kırmıştım sol ayak bileğimi küçükken. Şu anlık bir problem yok.

2 kere çatlatıp 1 kere kırmıştım sol ayak bileğimi küçükken. Şu anlık bir problem yok.
Kırıldığı yere bağlı. Paramparça etmediğini varsayıyorum. En kötü vida falan atılır.
Technopat'ta o kadar eminim ki ortopedist biri vardır. Çok iyi olmuş buraya konu açmanız. Başka hiçbir yere sorulamazdı kesinlikle.

Belki tutar, belki tutmaz.
Hepinize teker teker çok teşekkür ederim içimi rahat ettirdiniz çok sağolun tekrardan hayırlı geceler diliyorum hepinize.

Technopat'ta o kadar eminim ki ortopedist biri vardır. Çok iyi olmuş buraya konu açmanız. Başka hiçbir yere sorulamazdı kesinlikle.

Belki tutar, belki tutmaz.
Çıktı hocam aşağıdaki mesajlara bakarsın artık.

Aekadaşın kendisi ortopedist değil, pratisyrn hekim muhtemelen haberin olsun. Ortopedist olsaydı bu kadar kesin konuşmazdı.

E zaten ben buradki mesaja göre değil doktorun söylediğine göre hareket ediyorum. Buradan sadece öneri veya bilgi almaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…