Unreal Engine İki kişi tek bir oyunu nasıl yapabilir?

UygarBatin

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşımla beraber UE5 üzerinden oyun yapmak istiyoruz, fakat Unreal Engine üzerinden aynı anda nasıl çalışacağız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşımla beraber UE5 üzerinden oyun yapmak istiyoruz, fakat Unreal Engine üzerinden aynı anda nasıl çalışacağız?
GitHub veya Lan ile bu mümkün. Galiba yeni bir server özelliği de eklenmiş UE 5.6 ile birlikte ama henüz onun hakkında bilgi sahibi değilim.
Benzer soruyu daha önce cevapladım:
Ekstradan sorunuz varsa konuyla ilgili, sorabilirsiniz.

GitHub veya lan ile bu mümkün. Galiba yeni bir server özelliği de eklenmiş UE 5.6 ile birlikte ama henüz onun hakkında bilgi sahibi değilim.
Benzer soruyu daha önce cevapladım:
Ekstradan sorunuz varsa konuyla ilgili, sorabilirsiniz.

LAN ile yapmayı denedik fakat Hamachi'de çözemediğimiz sorunlar çıktı, server sistemi geldiyse nasıl yapabilirim?

LAN ile yapmayı denedik fakat Hamachi'de çözemediğimiz sorunlar çıktı, server sistemi geldiyse nasıl yapabilirim?
Onun hakkında şu an bir bilgiye sahip değilim maalesef. GitHub ile denediniz mi?

Denemedim fakat yapması falan çok karışık geldi, UE5'in direk server sistemiyle yapmak istiyorum.
Biraz baktım da o sistem multiplayer oyun yapmak içinmiş.
Bu kişi LAN işini 5.5'te yapmış. Dener misiniz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@UygarBatin işe yaradı mı?

Son düzenleme:
Hocam.

Biraz baktım da o sistem multiplayer oyun yapmak içinmiş.
Bu kişi lan işini 5.5'te yapmış. Dener misiniz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@UygarBatin işe yaradı mı?

Hocam arkadaş müsait olduğunda deneme fırsatı bulacağım, teşekkürler.

Hocam arkadaş müsait olduğunda deneme fırsatı bulacağım, teşekkürler.
Eğer işe yarıyorsa başkalarına da bu videoyu önereceğim çünkü. Rica ederim. İyi günler ve iyi çalışmalar dilerim :)

Git + LFS kullanabilirsin. Git kurulumu basit bir şey. 2 kişi çalışacağınız için reponuz sunucularda olmalı. En popüler git servisi Github. Git komutlarıyla uğraşmak istemiyorsan, Github Desktop kullanabilirsin.
Github alternatifi var mı dersen; Gitlab, bitbucket en bilindikleri.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı