İki Mate 20 lite arasında fark

meliha1907

Decapat
Arkadaşlar Mate 20 lite kullanıcısıyım. Ben bir internet sitesinden aldım telefonu. Annem de aynı telefonu kullanıyor. Annem kendi sitesinden satın aldı. İki telefonu karşılaştırdığımda fark olduğunu görüyorum. Mesela annemin telefonu fark edilir bir şekilde daha ağır. Kamerası daha güzel çekiyor. Yani benimki aşırı parlak çekiyor anneminki çok güzel çekiyor ayarları aynı olduğu halde. Normal bir durum mu acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar mate 20 lite'ın ülkelere göre farklı modelleri bulunmakta mesela 64gb hafıza 4gb ram olduğu gibi bazı ülkelerde 128gb hafıza 6gb ram . modeli de var bunlar normalde kamera ve ağırlığa pek etki edecek şeyler değiller merakını gidermek için hassas terazi bulup tartmanı öneririm.

Kamera olayına gelecek olursakta sürüm farkında kamera farklı olabiliyor günümüz samsung modellerinde bile ortalama her modelde 3 farklı sürüm kamera lensi kullanılıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı