1freakx Kilopat Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 104 2 Şubat 2021 #1 İki modemi birbirine nasıl bağlayabilirim? Birini router olarak kullanacağım.
asd674 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 4.891 Makaleler 2 Çözümler 70 Yer Elbistan Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur g770 İ7 9750H GTX 1050 16 gb ram 500 gb 970 evo plus 1tb toshiba hdwl110 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Şubat 2021 #2 1freakx dedi: İki modemi birbirine nasıl bağlayabilirim? Birini router olarak kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Kablolu mu bağlayacaksın, kablosuz mu?
1freakx dedi: İki modemi birbirine nasıl bağlayabilirim? Birini router olarak kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Kablolu mu bağlayacaksın, kablosuz mu?
Mr-Fakoo Hectopat Katılım 11 Mayıs 2019 Mesajlar 167 Çözümler 4 2 Şubat 2021 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kablo ile bağlantıda videodaki gibi yaptım şu anda sıkıntısız şekilde çalışıyor. Diğer modemi hem kablolu hem kablosuz olarak kullanabiliyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kablo ile bağlantıda videodaki gibi yaptım şu anda sıkıntısız şekilde çalışıyor. Diğer modemi hem kablolu hem kablosuz olarak kullanabiliyorum.
1freakx Kilopat Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 104 2 Şubat 2021 #4 asd674 dedi: Kablolu mu bağlayacaksın, kablosuz mu? Genişletmek için tıkla... Kablosuz İkinci modemi tekrarlayıcı olarak kullanabilirmiyim
asd674 dedi: Kablolu mu bağlayacaksın, kablosuz mu? Genişletmek için tıkla... Kablosuz İkinci modemi tekrarlayıcı olarak kullanabilirmiyim