şahin6400 Femtopat Katılım 8 Mayıs 2024 Mesajlar 19 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 14 Nisan 2025 #11 BeyazAslan dedi: beyaz modeme bağlantı deneyin kablosuz özelliği var değil mi ? Genişletmek için tıkla... Nasıl kablosuz özelliği var mı?Fotoğrafta attığım modeme bağlamak istiyorum. Dosya Ekleri image.jpg 156,8 KB · Görüntüleme: 10
BeyazAslan dedi: beyaz modeme bağlantı deneyin kablosuz özelliği var değil mi ? Genişletmek için tıkla... Nasıl kablosuz özelliği var mı?Fotoğrafta attığım modeme bağlamak istiyorum.
BeyazAslan Hectopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 1.592 Çözümler 18 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #12 şahin6400 dedi: Nasıl kablosuz özelliği var mı? Fotoğrafta attığım modeme bağlamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Modeminzide var 2.4 5 olarak LED lambası görülüyor. Wifi ismi görülüyor mu ? şifresini biliyorsanız deneyin test için.
şahin6400 dedi: Nasıl kablosuz özelliği var mı? Fotoğrafta attığım modeme bağlamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Modeminzide var 2.4 5 olarak LED lambası görülüyor. Wifi ismi görülüyor mu ? şifresini biliyorsanız deneyin test için.