İki monitör ile bir bilgisayarda birden fazla iş yapılabilir mi?

zombiecan

Centipat
Ben eski monitörumu ekran kartına Display Port to VGA kablosu ile bağladım ama ikinci monitörde simgeler vesaire gözükmüyor yani bir nevi işlevsiz. Ben ikisini farklı farklı kullanmak istiyordum mesela birincisinde farklı bir uygulama açıkken ikinci ekranımda farklı bir uygulama açmak. Ekran kartımın bunu destekleyeceğini düşünüyorum. Böyle bir şey yapabilir miyim? Yanlış başlığa açtıysam kusura bakmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
2. monitörün amacı o zaten. Pencereyi fare imleci ile kenara sürüklerseniz diğer ekrana geçer pencere. Ayrıca masaüstü ikonlarını da 2. monitöre götürebilirsiniz fakat masaüstü düzeni bozuluyor sürekli.

Dostum boş olan monitör genişletilmiş ekran ve ana monitörünün sağında bir ekran. Herhangi birşeyi tutup sağa sürüklersen o ekrana geçecek. Yani düşündüğünü yapabilirsin.

Teşekkür ederim herkese.
Masaüstü simgelerini nasıl getirebilirim ikinci ekrana ? Bozulma yaşanıyorsa masaüstü düzeninde,bu bozulma ilk ekranda da mı yaşanıyor ?

Teşekkür ederim herkese.
Masaüstü simgelerini nasıl getirebilirim ikinci ekrana ? Bozulma yaşanıyorsa masaüstü düzeninde,bu bozulma ilk ekranda da mı yaşanıyor ?
Normal simgeleri tutup diğer ekrana sürükleyin. Ana ekranda karman çorman bir hale geliyor ve diğer ekrandaki simgeler de ana ekrana geri dönüyor. En azından bende hep öyle oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…