Çözüldü İki monitör tek monitör gibi davranıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

GoldenExp

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI Mech RX 6700 XT / Ryzen 5 5600 / MSI A520M-A PRO / MLD M300 1TB M.2 SSD / Hikvision E100 512 GB SATA SSD / Dark X123 İşlemci Soğutucu / Corsair CV550 550W 80+ Bronze / Dark Gt Kasa
Monitör
DELL E1916He / Asus VG248
Monitörler ekteki gibi oldu, ikisi birleşti, ayıramıyorum. 165Hz olan ana monitörü takınca ekran yok, sadece yandaki 60Hz olana görüntü geliyor. Şu anda 165Hz olan ana monitörümü algılamıyor ve çözünürlük olarak 3286x768 yazıyor. Ne yapmalıyım, çözüm önerileriniz nedir?

Dosya Ekleri

• sıkıntrı.jpg
    sıkıntrı.jpg
    189,2 KB · Görüntüleme: 39
  • sıkıntı 2.jpg
    sıkıntı 2.jpg
    298,1 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Monitörler ekteki gibi oldu, ikisi birleşti, ayıramıyorum. 165Hz olan ana monitörü takınca ekran yok, sadece yandaki 60Hz olana görüntü geliyor. Şu anda 165Hz olan ana monitörümü algılamıyor ve çözünürlük olarak 3286x768 yazıyor. Ne yapmalıyım, çözüm önerileriniz nedir?
AMD olarak Eyefinity, NVIDIA için Surround ayarını kapatın düzelir.

O ayar ekranları birleştirip tek ekran yapmakta. Zevkli bir ayar.
İki monitörü de bağladıktan sonra WİN+P tuşuna basıp yinele seçeneğini seç. Daha sonra ekran ayarlarından monitörünü ikinci ekran olarak ayarlayabilirsin. (ekran ayarlarından diğer ekranı algıla butonuna basabilirsin.)

“Windows tuşu + Shift tuşu + CTRL + b” kombinasyonunu yap ekranın birkaç defa gidip gelecek ve ekran kartın sıfırlanacak ardından ekranlarını ayırmış olacaksın.

İki monitörü de bağladıktan sonra WİN+P tuşuna basıp yinele seçeneğini seç. Daha sonra ekran ayarlarından monitörünü ikinci ekran olarak ayarlayabilirsin. (ekran ayarlarından diğer ekranı algıla butonuna basabilirsin.)
Algıla yaptım fakat olmadı maalesef

“Windows tuşu + Shift tuşu + CTRL + b” kombinasyonunu yap ekranın birkaç defa gidip gelecek ve ekran kartın sıfırlanacak ardından ekranlarını ayırmış olacaksın.
Yan monitörü söktüm takıp deneyeceğim teşekkürler

AMD olarak Eyefinity, NVIDIA için Surround ayarını kapatın düzelir.

O ayar ekranları birleştirip tek ekran yapmakta. Zevkli bir ayar.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı