İki Papara kart aynı anda kullanılır mı?

hebevnejs

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, 1 hafta önce marketten teal kart almıştım. Ve Black kart sipariş etmiştim. Şu an Black kart elime ulaştı fakat kartlarımın ikisi de aktif gözüküyor. Nasıl yani ben 2 kartı da yanımda taşıyıp istediğimden alışveriş edebilir miyim?

Dosya Ekleri

• 22fe5cdd-c84a-4c00-a2d4-fcc527286c5e.jpeg
    55,5 KB · Görüntüleme: 72

Kullanabilirsin fark etmiyor zaten bakiyeler ortak oluyor kartlarda sadece yapabildiğin işlemler değişiyor Black kart her işleme uygun en temizi o

Teal'ın ne kötü özelliği var hocam? (Hesabım sözleşmeli değilken Teal'ın işlemleri kısıtlı diye Black kart almıştım sipariş ettikten sonra hesabını sözleşmeliye geçirdik diye bildirim geldi, e haliyle Black karta gerek kalmadı diye düşünmüştüm)

Hocam ayrıca Black Cardı aktive ederken şifre koymamı istedi.Yeni koyduğum şifre artık Teal ile aynı mı ? (Artık cevap verirseniz çok sevinirim.)

@SmileeFate hocam yardım eder misiniz bu konuda ?

Son düzenleme:
Kötü özelliği falan yok. Hepsi aynı kart. Sadece uygulamadan söylediğiniz için sözleşmeliye geçmiş. Bu kadar. Yeni şifre farklıdır her kart için ne koyduysanız o.

Kötü özelliği falan yok. Hepsi aynı kart. Sadece uygulamadan söylediğiniz için sözleşmeliye geçmiş. Bu kadar. Yeni şifre farklıdır her kart için ne koyduysanız o.
Hocam teal kartta şifre koyarken 8 haneli şifre istemişti yalnız ?

Bana şifre koydurtmadı diye biliyorum.Eski şifreyi hatırlamıyorsak ne olacak peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…