İki PC arası dosya paylaşımı yapılamıyor

hayallerim var

Hectopat
Masaüstü PC Windows 10, diğer PC Windows 11 laptop. Bir sürü video izledim bir sürü konu okudum bir türlü çözemedim. Her şeyi gösterildiği gibi yapıyorum ama olmuyor. Hep SS'de görebileceğiniz hatayı veriyor şifreli koruma kapalıyken. Şifreli korumayı açıyorum bu sefer erişmek için kullanıcı adı ve şifre istiyor giriyorum yanlış diyor. Kullanıcı adını CMD'ye whoiam yazıyorum oradan bakıyorum. Şifre de zaten PC'ye girerken kullandığım pin diye düşünüyorum. Bu arada laptop masaüstünü gördü ve dosyalarına erişti ancak masaüstü laptopu görmedi ve SS'deki hatayı verdi. Yardım edebiliyorsanız edin 2 gündür buna uğraşıyorum yapamıyorum.

Dosya Ekleri

• laptop 1.jpeg
    laptop 1.jpeg
    104,9 KB · Görüntüleme: 32
  • laptop.jpeg
    laptop.jpeg
    14,8 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot 2024-12-20 152545.png
    Screenshot 2024-12-20 152545.png
    4,9 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot 2024-12-20 152601.png
    Screenshot 2024-12-20 152601.png
    18 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot 2024-12-20 152637.png
    Screenshot 2024-12-20 152637.png
    91,7 KB · Görüntüleme: 26
Aynı şekilde 2 gün boyunca bur sorun üstüne uğraştım. Windows 11 masaüstü Windows 10 laptop bir türlü başaramadım. Girmediğim yabancı site forum TR forum izlemediğim video denemediğim çözüm kalmadı bıktırınca saldım açıkçası. PC'ler birbirini görmüyor. Gördüğünde karşı PC klasörüne tıkladığımda "Windows 10 hata kodu: 0x80070035 ağ yolu bulunamadı" gibi hatalar veriyor. Birbirlerini görmelerini bile stabil hala getiremedim. Canı isteyince görüyorlar bazen masaüstü laptopu görüyor ya da tem tersi oluyor .

Alternatif programlar denedim onlarda dosya transferi uygulamaları gibi çalışyor. Ben direk PC içindeki film arşivi fotoğraf arşivini kullanmak için uğraşmıştım. Windows file Explorer benzeri şekilde çalışan uygulama bulamadım ne yazık ki. Daha önce Windows 7 10 arasında çok rahat bir şekilde kullanmıştım şimdi nedense çözüm bulamadım.Şimdilik hdd ile transfer olayına döndüm.

Aynı şekilde 2 gün boyunca bur sorun üstüne uğraştım. Windows 11 masaüstü Windows 10 laptop bir türlü başaramadım. Girmediğim yabancı site forum TR forum izlemediğim video denemediğim çözüm kalmadı bıktırınca saldım açıkçası. PC'ler birbirini görmüyor. Gördüğünde karşı PC klasörüne tıkladığımda "Windows 10 hata kodu: 0x80070035 ağ yolu bulunamadı" gibi hatalar veriyor. Birbirlerini görmelerini bile stabil hala getiremedim. Canı isteyince görüyorlar bazen masaüstü laptopu görüyor ya da tem tersi oluyor.

Alternatif programlar denedim onlarda dosya transferi uygulamaları gibi çalışyor. Ben direk PC içindeki film arşivi fotoğraf arşivini kullanmak için uğraşmıştım. Windows file Explorer benzeri şekilde çalışan uygulama bulamadım ne yazık ki. Daha önce Windows 7 10 arasında çok rahat bir şekilde kullanmıştım şimdi nedense çözüm bulamadım. Şimdilik HDD ile transfer olayına döndüm.

Redirecting şöyle bir konu var. Burada yazan sorunun aynısını yani. Windows 10'u 11 yapacağım şimdi o zaman hallolur umarım.

Bulut depolama üzerinden en kolayı.

700 GB oyun var laptopta onları sırayla atacağım masaüstüne oynayıp yenisini aktaracağım. İnternet hızı çok düşük 24Mbps bu yüzden buluttan falan olmaz benim iş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı