İki RTX 4070 Super markası arasında bir fark var mıdır?

Sharpen

Megapat
Merhaba, sistemimi Ryzen 7 5700x3D ve 4070 Super ile güncelleyeceğim. Araştırdığımda ucuz olarak iki marka gördüm ikisi arasında bir fark var mıdır? Bu bütçe bandına önerebileceğiniz daha iyi bir kart varsa da önermenizi rica ediyorum, teşekkürler.

Merhaba, sistemimi Ryzen 7 5700x3D ve 4070 Super ile güncelleyeceğim. Araştırdığımda ucuz olarak iki marka gördüm ikisi arasında bir fark var mıdır? Bu bütçe bandına önerebileceğiniz daha iyi bir kart varsa da önermenizi rica ediyorum, teşekkürler.

Büyük farklar soğutma kısmında oluyor. GPU aynı ama devre kalitesi de fark getirir. Bellek seçimi bunlara bakmanız lazım.

Ikisi de iki fanlı. Aşağı yukarı aynı performansı verirler. Zaten aynı kartlar yani çok farklı performansları olamaz. Ufak detayları farklıdır eminim fakat çok fark edilecek şeyler olacağını sanmıyorum.

Günahı yok hocam kalitelidir. Bu arada 2 farklı Galax ekran kartı kullandım ikisi de buz gibi aklınızda bulunsun.

Ayrıca işlemci de değiştirmelisiniz 1600 ile 4070 Super darboğaz yapacaktır.
Hocam Galax ben de 1660 Super kullanıyorum şu an senelerdir beni götürdü/götürüyor. Dediğim gibi amazondan almak istiyorum oradan da Galax seçeneği bulamadım maalesef. Ayrıca işlemciyi 5700x3d ile güncelleyeceğim, 1600ün emekli olma vakti geldi zaten :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı