İki sevdiğim kız arasında kaldım

HuntEmre

Decapat
Daha fazla  
Ortaokulda aşık olduğum bir kız vardı ama beni sevip sevmediğnden emin değildim, sonra ortaokul bitti ve simdi lise 2'deyim. Gecen ay bir kızla tanıstık, su an hala iliskimiz var ve sonrasında ortaokulda asık oldugum kızı metroda gordum ve ona hala asık oldugumu fark ettim. Gidip onunla konustuktan sonra bir cafede bir seyler içtik ve bana çıkma teklifi etti, şu an ne yapecagım hakkında hiçbir fikrim yok. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 2 seçenek arasında kaldığım zamanlar, şu söz aklıma gelir:

"Eğer 2 seçenek arasında kaldıysam 2.sini seçerim, çünkü 1. si iyi olsaydı 2. si seçenek bile olamazdı"

Buradan, ortaokul arkadaşınız olan kızı tercih etmenizi isterim.

Karakter meselesi, konu sahibi hakkında yorum yapmayacağım.

Hocam söz kimin? Çok iyimiş.

Hocam mesajınızı simdi goruyorum zaten 2. kızı secmistim ama keske secmeseydim iliskimiz 2 hafta surdu ve o zamandan beri kız arkadaşım yok.

Hocam mesajınızı simdi goruyorum zaten 2. kızı secmistim ama keske secmeseydim iliskimiz 2 hafta surdu ve o zamandan beri kız arkadaşım yok.
Üzücü olmuş dostum, "sevdiğini değil seveni sev" lafının iyi bir yansıması olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…