İki tarafı camlı kasanın modeli nedir?

DreaminquE

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 10400F / SAPPHİRE Pulse RX 6600 / Asus Tuf B460-Plus / 16 GB DDR4 Xpg D30 Ram / Dark Diamond PRO 600w Kasa / 1 Tb Toshiba HDD / 250 GB Samsung EVO SSD.

Teşekkürler.

Bu kasada sistem toplamayı düşünüyorum kullanıp memnun kalmayan var mı?

Doğru kullanılmadığı sürece çoğu kişi. Warcry bu modellerin en kötüsünden, malzeme kalitesi dip. Xigmatek de çok farklı olmaz sanıyorum. Bu modelde Lian Li'den şaşmamak lazım.

Bu kasalarda hava akışı berbat olduğundan sağlam bir AIO ve kendi soğutması üst bir model kart neredeyse şart. İşlemcide stok fan kalsın vb. dersen içerisi iyice kavrulmaya başlar.

Bu kasada sistem toplamayı düşünüyorum kullanıp memnun kalmayan var mı?

Öncelikle direkt kasa hakkında çok ısınır ya da soğuk çalışır gibi net bir yorum yapmayacağım. Dediğimdan yola çıkıp satın almayın.
Bu tür her tarafı kapalı düşük bütçeli kasalarda ısınma sorunu olabiliyor. Misal Gamepower warcry modeli. Bütçeniz el verirse ve bu tür bir kasa arıyorsanız Lian Li O11 XL önerebilirim.

Ek olarak fan montajını doğru yapmanız lazım, warcry modelinde çok fazla yanlış takanlar mevcut.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…