Gollum Hectopat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 185 Çözümler 1 13 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar FIFA, Mortal Kombat falan oynamak istiyorum kuzenimle bunun için oyun kolu alacağım Xbox düşünüyorum. Acaba aynı anda çalışır mı oyun kolları? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2022
Arkadaşlar FIFA, Mortal Kombat falan oynamak istiyorum kuzenimle bunun için oyun kolu alacağım Xbox düşünüyorum. Acaba aynı anda çalışır mı oyun kolları?
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 13 Haziran 2022 #2 Çalışmaması için bir sebep yok. Bluetooth'a fazladan aygıt bağlanıyor iki kontrolcüyü bağlayın ve oyunda seçin hepsi bu.
Çalışmaması için bir sebep yok. Bluetooth'a fazladan aygıt bağlanıyor iki kontrolcüyü bağlayın ve oyunda seçin hepsi bu.
Jabbatheturk Hectopat Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 697 Çözümler 4 13 Haziran 2022 #3 İki cihaz bluetooth gecikmesine sebep olabiliyor. Birini kablolu birini kablosuz bağlarsanız hiç bir sorun olmayacaktır.
İki cihaz bluetooth gecikmesine sebep olabiliyor. Birini kablolu birini kablosuz bağlarsanız hiç bir sorun olmayacaktır.