İkinci araba olarak AMI alınır mı?

Zevk için alınmaz bence. Ama örneğin aşağı markete ineceğiniz zaman binin poşetleri yan tarafa koyun dönün eve. Çok pratik. Şarj için evden kullananlar gördüm, aşağıya üçlü priz sarkıtıp şarj edenler. Pratik, masrafı çok yok, güzel minimal bir araba. Zevk için kenarda bekleyecekse almayın ama arada bir kullanırım derseniz bence benzin yakmaması adına mükemmel tercih. Zaten sadece 60 veya 80 kilometre saat ilerliyor.

Şehiriçinde sağa sola markete vs gitmek için kullanılabilir bence. Park sorunu yok sonuçta.

Evet park sorunu açısından da avantajlı.

Zevk için alınmaz bence. Ama örneğin aşağı markete ineceğiniz zaman binin poşetleri yan tarafa koyun dönün eve. Çok pratik. Şarj için evden kullananlar gördüm, aşağıya üçlü priz sarkıtıp şarj edenler. Pratik, masrafı çok yok, güzel minimal bir araba. Zevk için kenarda bekleyecekse almayın ama arada bir kullanırım derseniz bence benzin yakmaması adına mükemmel tercih. Zaten sadece 60 veya 80 kilometre saat ilerliyor.

Evet park sorunu açısından da avantajlı.
Zaten markete falan gitmek disinda kullanacagimi sanmiyorum ama asil alma amacim degerlenirse diye ama acaba ikinci elde deger kaybeder mi satarken?

Scooter tarzı küçük hacimli motosiklet alabilirsiniz.

Değerlenir bence. 2. El de her türlü değer kaybeder sonuç itibarıyla 2. el. Ama kesinlikle alınır bir araba.
İlanlara bakinca 250 civari ilan olmasi garip geldi baya satiyor sanirim.
Scooter tarzı küçük hacimli motosiklet alabilirsiniz.
Hocam motorsiklete Istanbul'da kesinlikle bulasmam, pamuk ipligine bagli yasiyorlar valla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı