musa67musa Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 453 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #1 Birincil hesabımdan birkaç skin satarak yeni bir hesaba Prime almak mantıklı mı sizce? Uzun sürelide değer mi?
Birincil hesabımdan birkaç skin satarak yeni bir hesaba Prime almak mantıklı mı sizce? Uzun sürelide değer mi?
JunQhan Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 646 Çözümler 5 23 Ağustos 2023 #2 musa67musa dedi: Birincil hesabımdan birkaç skin satarak yeni bir hesaba Prime almak mantıklı mı sizce? Uzun sürelide değer mi? Genişletmek için tıkla... Oynarım diyorssn evet. Idle vs kalktığı için uğraşmak yorabilir.
musa67musa dedi: Birincil hesabımdan birkaç skin satarak yeni bir hesaba Prime almak mantıklı mı sizce? Uzun sürelide değer mi? Genişletmek için tıkla... Oynarım diyorssn evet. Idle vs kalktığı için uğraşmak yorabilir.
Arda321 Hectopat Katılım 26 Şubat 2022 Mesajlar 1.168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #3 musa67musa dedi: Birincil hesabımdan birkaç skin satarak yeni bir hesaba Prime almak mantıklı mı sizce? Uzun sürelide değer mi? Genişletmek için tıkla... Hocam 250TL iken alınabilirdi fakat şu anda çok para eğer hep CS:GO oynarım kasa düşürürm diyorsanız alın.
musa67musa dedi: Birincil hesabımdan birkaç skin satarak yeni bir hesaba Prime almak mantıklı mı sizce? Uzun sürelide değer mi? Genişletmek için tıkla... Hocam 250TL iken alınabilirdi fakat şu anda çok para eğer hep CS:GO oynarım kasa düşürürm diyorsanız alın.
iomerfaruk Centipat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 42 23 Ağustos 2023 #4 Benim 3 adet Prime hasabım var kasa düşürdükçe Steam'de yeni hesap açıp Prime alıyorum CS2 çıktığında Prime tekrar zamlanırsa hesap başı 500 TL'den satmayı düşünüyorum sende öyle yapabilirsin.
Benim 3 adet Prime hasabım var kasa düşürdükçe Steam'de yeni hesap açıp Prime alıyorum CS2 çıktığında Prime tekrar zamlanırsa hesap başı 500 TL'den satmayı düşünüyorum sende öyle yapabilirsin.
musa67musa Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 453 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #5 JunQhan dedi: Oynarım diyorssn evet. Idle vs kalktığı için uğraşmak yorabilir. Genişletmek için tıkla... Zaten kasa düşürme olayı haftada maksimum 1'e düştü. 5000TP için 3-4 uzun maç atsam yetiyor o yüzden çok yormaz diye düşünüyorum. Arda321 dedi: Hocam 250TL iken alınabilirdi fakat şu anda çok para eğer hep CS:GO oynarım kasa düşürürm diyorsanız alın. Genişletmek için tıkla... Evet zamlanmasa iyiydi 400TL biraz düşündürüyor ne zaman kara geçebilirim diye. Aldım 2. hesabı bakacağız artık değecek mi değmeyecek mi? Son düzenleme: 26 Ağustos 2023
JunQhan dedi: Oynarım diyorssn evet. Idle vs kalktığı için uğraşmak yorabilir. Genişletmek için tıkla... Zaten kasa düşürme olayı haftada maksimum 1'e düştü. 5000TP için 3-4 uzun maç atsam yetiyor o yüzden çok yormaz diye düşünüyorum. Arda321 dedi: Hocam 250TL iken alınabilirdi fakat şu anda çok para eğer hep CS:GO oynarım kasa düşürürm diyorsanız alın. Genişletmek için tıkla... Evet zamlanmasa iyiydi 400TL biraz düşündürüyor ne zaman kara geçebilirim diye. Aldım 2. hesabı bakacağız artık değecek mi değmeyecek mi?