love1 Decapat Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 497 Çözümler 4 12 Ocak 2025 #1 Minecraft'in kendisi appdatada var onun disinda farkli bir yerde yeni bir tane daha istiyorum. Nasıl kurabilirim?
Minecraft'in kendisi appdatada var onun disinda farkli bir yerde yeni bir tane daha istiyorum. Nasıl kurabilirim?
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 2.914 Çözümler 42 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 4600G RX 580 Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #2 Ne amaçla kullanacaksın farklı bir mod için falan mı?
love1 Decapat Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 497 Çözümler 4 12 Ocak 2025 #3 DaisakuKuze dedi: Ne amaçla kullanacaksın farklı bir mod için falan mı? Genişletmek için tıkla... Biri mod vs biri sunucularda kullandigim PvP olsun fov ayarlari olsun onlari her surum degistikce duzeltmekle ugrasmak istemiyorum.
DaisakuKuze dedi: Ne amaçla kullanacaksın farklı bir mod için falan mı? Genişletmek için tıkla... Biri mod vs biri sunucularda kullandigim PvP olsun fov ayarlari olsun onlari her surum degistikce duzeltmekle ugrasmak istemiyorum.