bor_A Yoctopat Katılım 26 Nisan 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2024 #1 Ben ana numaramın yanında bir tane daha telefon numarasının bulunmasını istiyorum. İki telefon numarasına sahip olmak mümkün mü? Eğer mümkünse nasıl?
Ben ana numaramın yanında bir tane daha telefon numarasının bulunmasını istiyorum. İki telefon numarasına sahip olmak mümkün mü? Eğer mümkünse nasıl?
Çözüm DMN 26 Nisan 2024 bor_A dedi: Ben ana numaramın yanında bir tane daha telefon numarasının bulunmasını istiyorum. İki telefon numarasına sahip olmak mümkün mü? Eğer mümkünse nasıl? Genişletmek için tıkla... Mümkün telefonunda 2 SIM kart yuvası varsa ikisini de kullanırsın.
bor_A dedi: Ben ana numaramın yanında bir tane daha telefon numarasının bulunmasını istiyorum. İki telefon numarasına sahip olmak mümkün mü? Eğer mümkünse nasıl? Genişletmek için tıkla... Mümkün telefonunda 2 SIM kart yuvası varsa ikisini de kullanırsın.
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 26 Nisan 2024 #2 bor_A dedi: Ben ana numaramın yanında bir tane daha telefon numarasının bulunmasını istiyorum. İki telefon numarasına sahip olmak mümkün mü? Eğer mümkünse nasıl? Genişletmek için tıkla... Mümkün telefonunda 2 SIM kart yuvası varsa ikisini de kullanırsın. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
bor_A dedi: Ben ana numaramın yanında bir tane daha telefon numarasının bulunmasını istiyorum. İki telefon numarasına sahip olmak mümkün mü? Eğer mümkünse nasıl? Genişletmek için tıkla... Mümkün telefonunda 2 SIM kart yuvası varsa ikisini de kullanırsın.
5 573734 Decipat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 1.265 Makaleler 3 Çözümler 6 26 Nisan 2024 #3 bor_A dedi: Ben ana numaramın yanında bir tane daha telefon numarasının bulunmasını istiyorum. İki telefon numarasına sahip olmak mümkün mü? Eğer mümkünse nasıl? Genişletmek için tıkla... Gidip 2. bir SIM kart almalısınız, bu kadar. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2024 Artı 0 Eksi
bor_A dedi: Ben ana numaramın yanında bir tane daha telefon numarasının bulunmasını istiyorum. İki telefon numarasına sahip olmak mümkün mü? Eğer mümkünse nasıl? Genişletmek için tıkla... Gidip 2. bir SIM kart almalısınız, bu kadar.
Canak anten Hectopat Katılım 26 Aralık 2021 Mesajlar 1.103 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2024 #4 Mümkün tabii ki. Artı 0 Eksi
KS KS bor_A Yoctopat Katılım 26 Nisan 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2024 #5 573734 dedi: Gidip 2. bir SIM kart almalısınız, bu kadar. Genişletmek için tıkla... O kadar kolay yani Sevindim. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2024 Artı 0 Eksi
573734 dedi: Gidip 2. bir SIM kart almalısınız, bu kadar. Genişletmek için tıkla... O kadar kolay yani Sevindim.