İkinci disk takılınca TPM hatası veriyor

halityvz

Hectopat
SSD veya HDD modeli
ssd
Arkadaşlar merhaba,

Öncelikle iyi Sosyal'ler...

Windows 11 bilgisayarımda depolama için kullandığım diski farklı bir bilgisayara takıp kullanmam gerekli fakat TPM'den kaynaklı kullanamıyorum. TPM temizleyip diski çıkartıp diğer bilgisayarda deniyorum olmuyor, BIOS'tan TPM kapatıp anahtarları sıfırlayıp denedim yine olmadı. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Ben de anlamadım bu TPM olayını BIOS'tan kapadığım anda Windows pin ekranında hata alıyorum pin girmeme izin vermiyor PC de açılmıyor. TPM açınca hemen ekran düzeliyor. Konu açtım cevap bulamadım.

Ben de anlamadım bu TPM olayını BIOS'tan kapadığım anda Windows pin ekranında hata alıyorum pin girmeme izin vermiyor PC de açılmıyor. TPM açınca hemen ekran düzeliyor. Konu açtım cevap bulamadım.
Ben kullanıcı girişi yapabiliyorum o sorun olmuyor. Neden yapar bilemiyorum. TPM iyi hoş güvenlide sahibi olduğun donanıma söz geçiremiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…