İkinci dönemin sınavları yapılır mı?

harajukubarbie

Megapat
İkinci dönemin sınavlarını sizce yaparlar mı? Vaka 15 bini geçmiş ve sınav yapmaya çalışıyorlar hala. Sınav konusunda pek sıkıntım yok çarşamba gününden beri çalışıyorum. Sıfırdan başladım konulara eksiğim vardı çünkü yetişir mi bilmiyorum. Sizce ikinci sınavları iptal ederler mi? Yaşadığım ilde bazı okullarda virüs çıkmış. Annem astım babam da kalp rahatsızlığı geçirdiği için virüs kaparsam onların sağlığı tehlikeye girebilir. Buraya gelip virüs falan dinlemeyip dışarıda geziyorsun fakat sınavlar yaklaşınca virüsü bahane ediyorsun falan demeyin boşuna. Şunu söyleyeyim ben zaten çok dışarı çıkan bir tip değilim, her gün evdeyim.

Sırf dışarda gezenler var diye ailesinin canı tehlikede olanlar var ki ben nefes almakta zorluk çekiyorum korona olduğu için hastaneye bile gitmedim.Kesinlikle çok kötü bir karar okulların açılması..

2. sınavlarda yapılıcak çalışmaya devam edin lütfen.
Rezillik! Yaşadığım il kırmızı renkte ve sınav yapıyorlar. Neden önemsenmiyoruz acaba? Diğer ülkeler sınavları iptal etti bir de bizimkilere bak. Almanya'da üçüncü dalga başlıyor, İtalya yeniden tam kapanmaya gidiyor. Biz ise sınav yapıp insanları okula göndermeye çalışıp, her yeri açıyoruz.

Bizim okulda tören de içeri girerken falan 100 kişiden fazla öğrenci vardı ve dip dibeydik ve ona sosyal mesafe diyorlar interesting :d

Bir de bizimle dalga geçer gibi öğrenciler okula gitmeyi istiyor, öğretmenler uzaktan eğitimde yoruluyor demeleri yok mu, sinir krizi geçiriyorum resmen.
Bizim okulda tören de içeri girerken falan 100 kişiden fazla öğrenci vardı ve dip dibeydik ve ona sosyal mesafe diyorlar interesting :d
İlk sınavları yapılan arkadaşlarıma sordum okulları çok kalabalıkmış. Hes kodu sorgulaması yapılırken bile yoğunluk oluyormuş ve adım atmaya yer yokmuş neredeyse.

Bir de bizimle dalga geçer gibi öğrenciler okula gitmeyi istiyor, öğretmenler uzaktan eğitimde yoruluyor demeleri yok mu, sinir krizi geçiriyorum resmen.
Öğrencilerin bundan haberi var mı :d o bahsettikleri ise 1. veya 2.sınıf kardeşim gibi öğrenciler. Öğretmenimi özledim parkı özledim gibi.. Biz zaten sınav olmayacağız değil mi hocam

İlk sınavları yapılan arkadaşlarıma sordum okulları çok kalabalıkmış. Hes kodu sorgulaması yapılırken bile yoğunluk oluyormuş ve adım atmaya yer yokmuş neredeyse.
Bizde HES kodu bile sormadılar. Sadece ateş ölçtüler. Ne hikmetse kimsenin ateşi yüksek değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…