İkinci dönemin sınavları yapılır mı?

Ölçme ve değerlendirmeyi sınavlar üzerinden yapıyorlar.
Okula gitmeyip sınavlara girmeyebilirsin ama sınıf tekrarı yaparsın.

Daha yeni turizm sektörünün faaliyete geçiceğini duyurdular.
Yaza doğru vakalar ne olucak onu merak ediyorum.

Bizde HES kodu bile sormadılar. Sadece ateş ölçtüler. Ne hikmetse kimsenin ateşi yüksek değil.
Direk belli olmuyor bu arada belki çocuk bı öksürecek herkese bulaşacak? Maskenin koruduğuna falan da inanmıyorum ben.

Benim 1. sınavlarım pazartesi günü biticek.
2. sınavlara bu ay içerisinde başlarlar.
Yaşadığım yer haritada turuncu olarak gösteriliyordu galiba.

Direk belli olmuyor bu arada belki çocuk bı öksürecek herkese bulaşacak? Maskenin koruduğuna falan da inanmıyorum ben.
Bizim okulda korona çıkmış zaten. Ben bu sınav haftasında korona olmazsam bir daha hiç olmam. Alınan tek önlemin rastgele yerlere dezenfektanlar koymak olması da bir gerçek. Ziya Selçuk anlatıyor ama öyle şeyler sadece özel okullarda var herhalde.

Onlar açacak her yeri, cezasını ise biz çekeceğiz yani? Ya cidden bazen keşke bu ülkede doğmasaydım diyorum. Halkı hiç dinlemiyor, ciddiye almıyorlar.

İfadeler: T21
Bizde HES kodu bile sormadılar. Sadece ateş ölçtüler. Ne hikmetse kimsenin ateşi yüksek değil.
Direk belli olmuyor bu arada belki çocuk bı öksürecek herkese bulaşacak? Maskenin koruduğuna falan da inanmıyorum ben
Bazı öğrencilerin onları çalıp okulun önünde oynadığını gördüm.

Bizde hes kodu bile sormadılar. Sadece ateş ölçtüler. Ne hikmetse kimsenin ateşi yüksek değil.

Bize onları bile yapmadılar bizim müdür herkesi sıraya toplamış sosyal mesafeye uyun diyor herkesin arasına 1M bile yok klasik istiklal marşı okurken olan düzen he bir de istiklal marşıda okuttular şaka gibi sınıfta okuyabiliriz ama müdürümüz sağ olsun herkesi bir araya toplayıp bahçede istiklal marşı okutuyor bir de sosyal mesafeye uyun diye bize kızıyor evet sınıfta sosyal mesafe var ama tenefüste sarılan sarılana öpüşen öpüşene hayret içinde kaldım vaka sayıları yirmiye katlanacak.

Ateş ölçer koymuşlar. Ateş ölçer genelde ölçmüyor bile hata veriyor. Bir kere beni ölçtü ondada 34.8 di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…