İkinci ekran kartımı devre dışı bırakırsam ne olur?

nrllhtstml1

Femtopat
İyi günler herkese;
Laptopumda 2 tane ekran kartı var Intel HD Graphics 4000 ve NVIDIA GT365M, NVIDIA sürücüsünü ne zaman kursam PC'de hatalar meydana geliyor kendi kendine sayfa yenilemesi yapıyor ve çok ısınıyor. Sadece Intel HD Graphics 4000 kullansam yeterli olur mu?

Oyun falan kaldırmıyor zaten, sadece internette gezinmek, uzem ve gom Player'den film izlemek için kullanıyorum, HD filmleri izlemekte bir sıkıntı olur mu? Ve PC ısınmasında bir değişiklik olur mu ?( Termal macun yenilemesi yaptım)

Sistem özelliklerini resimlerle paylaştım, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    14,8 KB · Görüntüleme: 59
  • 2.png
    2.png
    11,4 KB · Görüntüleme: 50
  • 3.png
    3.png
    10,2 KB · Görüntüleme: 63
Bir sıkıntı olmaz. Ama 2. ekran kartınız BIOS'tan devre dışı bırakılabiliyor mu? Bırakılamıyorsa da zaten söylediğiniz işleri yapmak için Windows10 otomatik 1. ekran kartını kullanır. Kullanmadığı yerlerde de ayarlardan siz 1. ekran kartını seçebilirsiniz.

Sorun olmaz. Boşta iken zaten HD Graphics 4000 kullanılıyor.
Tamamdır teşekkürler
Bir sıkıntı olmaz. Ama 2. ekran kartınız BIOS'tan devre dışı bırakılabiliyor mu? Bırakılamıyorsa da zaten söylediğiniz işleri yapmak için Windows10 otomatik 1. ekran kartını kullanır. Kullanmadığı yerlerde de ayarlardan siz 1. ekran kartını seçebilirsiniz.
bilmiyorum pek anlamıyorum pc işlerinden :(

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı