Çözüldü İkinci Ekran Olarak Televizyon Nasıl Kullanılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Finner

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba millet, bilgisayarıma 2. ekran olarak bir televizyon ekleme gereği duydum. Bu televizyon HDMI girişli kasaya taktım ve bu adımdan sonra ne yapacağımı bilmiyorum. Televizyon ayarlarından HDMI olarak seçtim ama herhangi bir şey gelmedi. Yardımcı olabilir misiniz?

Çözüm
Merhaba millet, bilgisayarıma 2. ekran olarak bir televizyon ekleme gereği duydum. Bu televizyon HDMI girişli kasaya taktım ve bu adımdan sonra ne yapacağımı bilmiyorum. Televizyon ayarlarından HDMI olarak seçtim ama herhangi bir şey gelmedi. Yardımcı olabilir misiniz?

Bu ekranları genişlet deyip uygula.
Hocam, monitörler ve görüntüleme aygıtlarında gözükmesi gerekir. @quantzu hocamın dediği gibi de yapın. Bazen TV'lerde görüntü gelmeyebilir. Tek olarak da deneyin. Durumu buraya yazın.

Bu ekranları genişlet deyip uygula.

Dosya Ekleri

• zaaaa.png
    zaaaa.png
    111,9 KB · Görüntüleme: 42
  • {F354168D-1572-44BE-844B-44140705C146}.png
    {F354168D-1572-44BE-844B-44140705C146}.png
    62,5 KB · Görüntüleme: 49
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri