İkinci el 1070 Ti veya 1080 Ti almak

burakxyz

Megapat
Daha fazla  
Elimde 1060 Plus var. Satıp 1070 Ti veya 1080 Ti almayı düşünüyorum. 2. el fiyatları uygun geldi bana. Alırken neye dikkat etmeli? Genelde az kullanılmış veya en azından 1 sene garantili kartları satıyorlar. Alırken bunun testini nasıl yapabilirim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kartı bilgisayara taktıktan sonra benchmark videolarını karşılaştır. 1080 Ti'nin ikinci ellerini temizce 3400-3500 TL'ye bulmak baya kolaylaştı. Kartı kontrol et coil whine tarzı bir şey var mı diye. Onun haricinde pek bir şeye gerek yok.

1060 Plus ne oluyor?
Hazır almışken 1080 TI al derim. Elden almanı öneririm ve mining yapılmışsa asla alma.

Sisteminin özellikleri nelerdir? Belki darboğaz olur.

1060 plus, 1060ın biraz daha iyileştirilmiş hali. Islamcı R5 1600.
1060 Plus ne oluyor?
Hazır almışken 1080 TI al derim. Elden almanı öneririm ve mining yapılmışsa asla alma.

Sisteminin özellikleri nelerdir? Belki darboğaz olur.

O halde önerim bu işlemciyi değiştirmeden yana. R7 2700 ve 1080 Ti çok iyi olur.
Değiştiremem dersen 1070 yeterli olacaktır. Üstü için 2k tavsiye ederim.

Bios modlanmış ise garantiden çıkar kart bilginiz olsun mining yapılmış kart o sebepten önerilmez ve bunu siz anlayamazsınız anca garantiye gönderdiğinizde yetkili servis anlayabilir. Bunu anlamanın bir yolu var ise ben bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…