Arkadaşlar. Yeni sistem toplamayı düşünüyorum ve uzun zamandır araştırmadayım. Burada da çok konular danıştım. Sorum şu. İkinci el bir ekran kartı buldum. Asus Turbo 1080 Ti 11GB. 3000 TL. Sizce alınır mı?
1080 Ti RTX2070 modelinden bir tık daha üst bir kart ama o model ısınabiliyor.
3000TL'ye daha iyi modeller bulmaya çalışın yoksa biraz bütçe arttırarak RTX2070 Super alabilirsiniz.
Ben olsam üzerine 400-500 lira daha ilave edip rtx 2070 alırdım. 2. el ekran kartlarının geçmişini bilmiyoruz mining yapıldı mı? yapılmadı mı? Çok iyi düşünüp karar vermek lazım ben şahsen elektronik işinde 2. ele asla güvenemiyorum.
Arkadaşlar. Yeni sistem toplamayı düşünüyorum ve uzun zamandır araştırmadayım. Burada da çok konular danıştım. Sorum şu. İkinci el bir ekran kartı buldum. Asus Turbo 1080 Ti 11GB. 3000 TL. Sizce alınır mı?
GeForce GTX 1080 Ti Founders Edition 11G - Gigabyte Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
GeForce GTX 1080 Ti Gaming OC BLACK 11G - Gigabyte Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'da