İkinci el 13 Pro Max mi sıfır 14 mü?

hasanozkan28

Centipat
Daha fazla  
İkisi de aynı para biri sıfır 14 diyeri 13 Pro Max değilşen yok garanti yok güvenilir yer mağaz ve mağaza garantisi veriyor 3ay vrorjinal adaptör kılıf koruyucu cam kamera lens falan veriyor. Hangisi alınır? Bütçe maksimum 45k.

Son düzenleyen: Moderatör:

13 Pro Max muhtemelen yurt dışı Irak malı kayıt edilmiş olabilir çünkü asla bugün bu kadar ucuz olamaz

13 Pro Max'in Türkiye cihazı olduğuna emin misiniz? Eğer öyle ise kesinlikle 13 Pro Max. Hangi mağaza acaba bu?

3uTools ile cihaz doğrulama raporuna bakın sonuçlar normal gelirse alabilirsiniz.

Peki hocam sizce alınır mı? 46k ya değer mi garanti yok ve pil 88 onun yerine sıfır 14 mü alınırmı.

Öncelikle alacağınız 13 Pro Max çok dikkat etmek lazım, 13 PM modelleri Irak toplamasının en çok yapıldığı modellerdir. 3uTools ile inceleyin test sonuçları iyiyse, gerçekten değişeni yok ve parçalar orjinal ise onu tercih edebilirsiniz pil 88 olması mühim değil, önemli olan orjinal olması. Gittiği kadar gitsin %70 lere gelince pil değiştirirsiniz.

Ben olsam napardım? 15 Pro Max kullanıcısı olarak sıfır 15 alıp, bir sene kullanır sonrasında bir yıl garantili değişensiz, çiziksiz cihazı güzel fiyattan satar Pro Max modellere geçerdim çünkü 13 Pro Max'in faturası yok, garantisi yok ve Irak toplamasının en yoğun olduğu model. Dolayısıyla satarken de alıcılar binbir türlü kuşkuyla yaklaşıcak.

Hocam cihazın kutu fatura var garanti 3ay mağaza güvenilir yer fakat ben o dediğiniz testleri yapabileceğimi sanmıyorum bir keresinde ikinci el 13pm incelemiştim ve kamera fotoğraf modunda kasma olduğunu gördüm ve sanki iPhone 7 kamerası gibi bir şeydi toplama olduğunu düşündüm almadım fakat bu telefon için 3UTools'dan test yapabileceğimi sanmıyorum kurumsal firmadan alacağım onun dışında 15e bütçem çıkmaz fakat maksimum bütçem sıfır da düz 14.

Pardon hocam fatura yokmuş.

13 Pro Max ilanı

Bu da oradaki temiz düşündüğüm başka cihaz.

buda 14.

Son düzenleme:
Pro Max'de kasma varsa yorgun cihazdır iyice bir ekmeği yenilmiş, saatlerce priz başında oyunlar oynanılmış, haşatı çıkartılmış olabilir. Her zaman sıfır sıfırdır hocam aklınızda olsun.

3uTools ile test yapamazsanız uzak durun, sıfır 14 alabilirsiniz o şekilde de bir sene kullanıp satar daha üst modellere geçersiniz. Ben 15 Pro Max kullanıcısı olarak bu şekilde yapardım şahsen geçmişi belli olmayan Pro Max almaktansa düz alırım.

Son düzenleme:
Eğer sağlam ve temizse pil sağlığı 88 olsa bile 13PM derim. Düz 15 yerine bile tercih edilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…