Başlıkta da söylediğim gibi 2017 model bir MacBook Pro almayı düşünüyorum. Fakat tanıdığım herkes biraz daha koy sıfır bir şey al deyip duruyorlar. Forumda gördüğüm kişiler de 6bin-7bin TL bandında arıyorlar fakat benim alacağım olan 15bin TL. Donanımsal olarak da güçlü 16 GB RAM 512SSD i7 9.nesil gibi bir sistemi var. Sizce alınır mı?
Başlıkta da söylediğim gibi 2017 model bir MacBook Pro almayı düşünüyorum. Fakat tanıdığım herkes biraz daha koy sıfır bir şey al deyip duruyorlar. Forumda gördüğüm kişiler de 6bin-7bin TL bandında arıyorlar fakat benim alacağım olan 15bin TL. Donanımsal olarak da güçlü 16 GB RAM 512SSD i7 9.nesil gibi bir sistemi var. Sizce alınır mı?
15 bin mi? 17 buçuğa PT’de M1 vardı öğrenciler ve öğretmenler için. Onu alman daha iyi olabilir. Öğrenci de öğretmen de değilsen bul bi’ öğrenci ona alır gibi çek
15 bin mi? 17 buçuğa PT'de M1 vardı öğrenciler ve öğretmenler için. Onu alman daha iyi olabilir. Öğrenci de öğretmen de değilsen bul bi' öğrenci ona alır gibi çek
Hocam bence M1 almak daha mantıklı. Hem sizin bütçenize uygun hem de daha güncel ve apple tarafından üretilmiş bir işlemciye sahip oluyorsunuz. Özellikle pil ve ısı konularında intel'i gömdü.
O bütçeye ikinci el eski MacBook alınmaz artık hocam. Sıfır güzel bir Windows laptop alırsınız çok güzel her işinizi halledersiniz. Bütçenize göre olan laptoplarda zaten 8-9 saat batarya performansı da verir. Performans ve güncelleme olarak zaten her türlü daha iyi olur Windows laptop.