İkinci el 2080 alınır mı?

• Konuyu başlatan teqi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 168
Bütçe
5500

teqi

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba ASUS ROG RTX düz 2080 almayı düşünüyorum. Alacağım adam hep grafik işlerimde kullannış adope filen çok anlamam FurMark 20 dk de 80 derece veriyor. Sizce bu kart ne kadar bir piyasa değeri vardır? Bu karta 5500 TL uygun mudur? Kartın tek sorunu 80 dereceye çıkması.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ASUS ROG RTX düz 2080 almayı düşünüyorum. Alacağım adam hep grafik işlerimde kullannış adope filen çok anlamam FurMark 20 dk de 80 derece veriyor. Sizce bu kart ne kadar bir piyasa değeri vardır? Bu karta 5500 TL uygun mudur? Kartın tek sorunu 80 dereceye çıkması.

5500 TL mi? Normalde 2080 ikinci elde 7000-9000 aralığında dolanıyor. Kartın arkasındaki güvenlik etiketi duruyorsa yani içi açılmadıysa 80 derece görmesi normal. Güvenlik etiketini sormak gerekiyor.

Hocam o fiyatlara bulduysanız kaçırmayın bence biraz eski bir kart ama fiyatını göz önünde bulundurursak alınır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı