İkinci El 3 Yıllık BenQ Monitör Alınır mı?

squirrel0x0

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sıfırı şu an 750 TL olan bir monitörü 2. el olarak 300 TL gibi bir fiyata almak istiyorum. Ürünün garantisi bitmiş ayrıca 3 yıl kullanılmış. Ürünün markası BenQ ve GeT ile alacağım. Test etme fırsatım olacak, sizce almalı mıyım?

Full HD çözünürlük, 2x HDMI ve 1x DVI destekli, 60 Hz monitör. 300 TL'ye bunlara sahip olacaksınız. Ürün sağlamsa, ölü piksel veya kabul edilemez boyutta fiziksel hasarı yoksa alınabilir. HDMI/DVI yuvalarını test edin, ekranda da sorun yoksa alabilirsiniz bütçenize uyuyorsa.

3 yıllık olması ve garantisinin bitmiş olması herhangi bir engel değil, değil mi hocam?

Eh ucuza bu kadar özelliği alınca bir şeylerden feragat etmek gerek. Orası artık sizin göze alacağınız bir risk. Siz sağlam şekilde alırsınız, 1 ay sonra ömrünün bitmeyeceğinin garantisi yok. Bu riske giremem diyorsanız biraz daha para biriktirip sıfır ürün almalısınız.

ViewSonic VX2363SMHL modeli nasıl? Sürekli ışık sızması ve ghosting sorunu yaşayanlar varmış. Önerir misiniz? Sıfır olarak bunu da almayı düşünüyorum.

Kullanmadığım bir ürün, incelemedim de. İlk karşılaştığım yorumlardan biri bu oldu. Kullanıcı yorumlarını okuyun. Monitör sistemin önemli bir parçası, ucuza kaçmamak gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…