İkinci el 3070 Ti sistem alınır mı?

Shinsoo

Centipat
Yer
Shinsoo
Daha fazla  
Selamlar. Arkadaşıma bilgisayar arıyoruz fakat Instagram'da bir sayfaya denk geldik ekran kartı hariç bütün parçaların sıfır ve faturalı olduğunu söylediler. Ekran kartının FurMark testlerini istedik sizce alınmalı mı? 20.000 TL bu sistemin fiyatı.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    16,9 KB · Görüntüleme: 54
Selamlar. Arkadaşıma bilgisayar arıyoruz fakat Instagram'da bir sayfaya denk geldik ekran kartı hariç bütün parçaların sıfır ve faturalı olduğunu söylediler. Ekran kartının FurMark testlerini istedik sizce alınmalı mı? 20.000 TL bu sistemin fiyatı.

Değmez bence.

Yani PSU çöp ekran kartında sorun yoksa alınabilir. Sıfır 5600 4060 ti sistemler indirimlerde 20-22K liraya bulunabiliyor. 4060 ti sistem kovalamak daha mantıklı.
Hocam 20-22K bütçeye 4060Ti hiç bulamadık ya 2 haftadır kovalıyoruz anca 4060lı sistemler var 4060Ti için indirimde bir sistem bulduk 26k o da. Sizce bekleyelim mi?

pc hocası sistem yayınlamıştı 20k 4060 var 5600 islemci
Söyledim arkadaşıma o sistemi de bunda ram vs daha iyi diye attı bana bende size danışayım dedim.

Ben Vatandan 23 e almıştım 12400f 4060ti daha uyguna daha ucuz parçalarla da bulunabiliyor. Bence bekle sıfır al kafan rahat olur. Zaten performans olarak da daha düşük W değeriyle çok benzer performanslar veriyor FG olmadan. 4060TI da FG açarsan baya bir fark oluyor daha da gelişebileceğini düşünürsek 4060ti daha mantıklı olabilir. Edit: Vade farksız 3 taksit ile almıştım o fiyata. Ama fark etmez başka sitelerde de bulursun her türlü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı