Ikinci el 6700 XT alınır mı?

Arkada ki bir vidanın üzerinde güvenlik etiketi var mı diye kontrol etmek lazım, eğer varsa YouTube üzerinden o kart modelinin FurMark veya başka bir testin puanlarını karşılaştırıp arada ki farka bakmak lazım. %10-20 fark varsa muhtemelen mining de kullanılmış oluyor. Oluşan bu performans farkı eğer kart açılmamışsa bence tercih edilebilir yine de siz bilirsiniz tabii ki.
Eğer kart açılmışsa almamakta fayda var çünkü genelde 2 yıl üzeri mining de kullanılan kartların macununu yenilemek zorunda kalıyorlar.

Tabiki alınır ancak elinde birden fazla ekran kartı olandan almam, ikinci el satan işletmelerden hiç almam.
Kartların yüzde 99 u miningte kullanılmıştır, bazılarının bioslarıyla oc yapıldığı için oynanmıştır.çok serin ortamda ,dikkatlice kullanıldı yazılarıyla karşılaşabilirsiniz, sonuçta yüzde yüz yükte kesintisiz aylarca çalışan kart oluyor miningte ve kim ne derse desin kartın parçaları yıpranıyor, ömrünü tamamlıyor.

Sadece oyunda kullanıldığı söylenen kart alın ,sahibi yalan söylüyorsa yapacak bir şey yok

Miningde performans farkı diye bir şey olmaz, sıcaklık farkı olur. 500 tane video var youtube üzerinde izlemek bu kadar zor mu? Kulaktan duyma bilgiler nasıl yeterli gelebiliyor hiçbir araştırma yapma isteğiniz nasıl olmuyor anlayamıyorum.

15-20 dakika 4K 8X MSAA da test ederim vidaları kontrol ederim sıcaklıklara bakarım sorun çıkmazsa gerçekten almayı düşünüyorum Red Devil'i.

Sıcaklık izlediğin testlerden yüksek çıkabilir mining de kullanıldıysa, bundan dolayı da kart kendini kısıtlarsa arada dediğim miktarda performans farkı çıkar. Kart açılmadığı için içinde ki macun muhtemelen işlevini kaybetmiştir, siz almaya karar verirseniz macun değişimi yaptıktan sonra normal performansına dönecektir.

Bu kartın ortalama sıcaklığı kaç olmalı tam olarak bulamadım 65-70 derece arasında çıkarsa bu test koşulları altında alacağım.

Bu kartın ortalama sıcaklığı kaç olmalı tam olarak bulamadım 65-70 derece arasında çıkarsa bu test koşulları altında alacağım.

Duruma göre değişir. Kart üç fanlı modelse eğer 70-80 arası derece normalde fazla, 60 civarında olması makul, iki fanlı modelse 70-80 arası normal değer. Ama içinde ki macun kuruduysa 80-90 arası bile olabiliyor kartlar, macun yenileyince geri normal ısılara düşüyor . Kart açılmamışsa eğer 80-90 civarında da dolanıyorsa macun yenilemeniz gerekecektir. Açılmamış ve 65-70 arasında ise alıp normal şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz.
Test süresini dediğiniz gibi 15-20dk da yapabilirsiniz ideal bir süredir. Mümkünse yüksek grafik gerektiren bir oyun da deneyebilirseniz çok iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…