İkinci el 8 Plus alınır mı?

Yer
İstanbul
Birkaç ay önce motor kullanırken iPhone 11'imi düşürdüm telefon çöp oldu. Apple saatimle birlikte telefonu sattım geçici olarak mi Note 10 Lite TR cihazı aldım ikinci el olarak. Bir türlü Android'e alışamadım batarya dışında telefonun IPhone'a kıyasla hiçbir artısını göremiyorum. APK root ROM ıvır zıvır benlik şeyler değil zaten. Konserdeyken video çekmek istedim telefon bildiğin dondu biraz utanç hissi yarattı utangaç biri olmasam da. İkinci el 8 Plus arayışına girdim sizce geçilir mi? 8 Plus daha ne kadar götürür yazılımsal güncellik olarak bilgiye sahip değilim onun dışında bütün konulara vakıfım. 6-7k bütçem var. Başka iPhone model önerilerine açığım.

Bir kere iphone kullanırsan bir daha başka cihaz kullanamazsın.

İphone dışında diğer cihazları öven arkadaşların çoğu iphone tadını hiç almadıkları için androidleri öve öve bitiremiyorlar.

-Bir kere iphone kullanırsan en iyi android bile kasıyor geliyor. tartışmasız. Yoo benimki kasmıyor diyene 1 hafta iphone kullandırıp sonra soracaksın. Sıradan kullanıcı için androidin artısı batarya.

iPhone X de alınabilir hemen hemen aynı fiyatlarda iki üründe.

Şahsi görüşüm iPhone alınacaksa en az XS alınmalı. 8 Plus'a vereceğiniz paraya yazık. Samsung arayüzü biraz daha kaliteli, ikinci el kaliteli S veya Note serisi Samsung alabilirsiniz.

S22 ultram hiç kasmıyor.

S3 mini mi kullandınız hocam?

iPhone XR, XS bulunabilirse öncelikli tercih olabilir. X sıkınıtılı bir cihaz olarak geçiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…