İkinci el 9600KF sistem nasıl?

Dijvar

Centipat
Daha fazla  
Merhaba dostlar,

Tüm parçalarının bir yıl garantisinin kaldığı bir sistem buldum(monitör dahil). Aynı zamanda tüm parçaların üstünden sadece bir yıl geçmiş. Satıcı toplasan 3ay kullanmadım diyor. Zaten almaya karar verirsem evine gidip inceleyeceğim. Sizce bu sistem ikinci elde ne kadar eder? Ve alınır mı? Satıcının sunduğu fiyat 7750TL.

Dosya Ekleri

• IMG_20210129_115239.jpg
    62,8 KB · Görüntüleme: 76
Mininge bulaşmadıysa ve test ederken sorun yaratmazsa alınabilir pazarlıkla 7500 ve daha altına düşürmeyi denemelisin ama RX 5700XT'nin 9K olduğu devirde 2.ele bu sistemi monitör dahil 7.5 almak mı harika bence pazarlık yapmayı ve fiyatı aşağı çekmeyi dene 7500 ve 7000e inersen ne ala hayırlı olsun

RX 5700 XT RTX 2070'in dengi RX 5600XT demeniz daha doğru ama haklısınız iyi bir sisteme benziyor. Testler temizse alınabilir.
Belki SSD değiştirilebilir ama.

RX 5700 XT RTX 2070'in dengi RX 5600XT demeniz daha doğru ama haklısınız iyi bir sisteme benziyor. Testler temizse alınabilir.
Belki SSD değiştirilebilir ama.

Ben orada karşılaştırma yapmadım yalnız benim oradaki düşüncem AMD ekran kartı 9000 iken 7750'ye bulduğu sistemin bu olmasına vurguydu ayrıca SSD'nin değişime ihtiyacı yok 2mb/1,5mb gayet iyi M.2 için ha onun üstüne XPG M.2 512 takılabilir mi takılır sistemi rahat rahat götürür 2 M.2 SSD.

SSD değişmesindeki sebep markası eşek jamesi forumda sevmiyoruz ne yazık ki. 3 4 ay günlük 2 lira 3 lira kenara koyarak güzel bir SSD alabileceğini söylüyorum sadece.

SSD değişmesindeki sebep markası eşek jamesi forumda sevmiyoruz ne yazık ki. 3 4 ay günlük 2 lira 3 lira kenara koyarak güzel bir SSD alabileceğini söylüyorum sadece.

Tamam eşek james pek iyi bir mark olmayabilir ama halihazırda zaten 512'lik bir M.2 varken daha iyisini istemek yerine 2.bir M.2 alınabilir ya da dediğin gibi eşek dankey satılıp üstüne parayla XPG alınabilir.

İşlemcisi iyi mi peki? İşlemci-anakart uyumu nasıl ?Rica etsem bilgilendirebilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…