İkinci el Acer KG241Q monitör alınır mı?

Alınmaz. TN panel. İkinci el monitör piyasasını takip etmiyorum. Sıfırlarının fiyatları çok yükselti ondan dolayı ikinci el artmıştır. Yine de alınmaz. IPS panel bakmak lazım. AOC, Dell, LG tavsiyemdir.

TN panel alacağım galiba bütçem pek yetmiyor. Zaten 7 yıldır PC kullanıyorum ve hep TN panel monitörler kullandım ondan sorun yaratacağını sanmam.

Bu devirde TN kullanılmaz. Yine de karar elbette ki senin. Önerdiğim markalara bak. Renk kalitesi ve panel kalitesi daha yüksek.

Bu devirde TN kullanılmaz. Yine de karar elbette ki senin. Önerdiğim markalara bak. Renk kalitesi ve panel kalitesi daha yüksek.

Hocam bir de bu monitör var VA panel yorumlara baktığımda rahatsız etmeyecek kadar ghosting var diyorlar alınır mı sizce? Sizi de çok uğraştırıdm kusura bakmayın.

Hocam bir de bu monitör var VA panel yorumlara baktığımda rahatsız etmeyecek kadar ghosting var diyorlar alınır mı sizce? Sizi de çok uğraştırıdm kusura bakmayın.

Bu monitörü önermiyorum ve önerilmiyor da. Forumda bakabilirsin. Smearing sorunlu. Ghosting olayı epey fazla. Dip kalitede bir monitör. Almanı önermem.

Bu monitörü önermiyorum ve önerilmiyor da. Forumda bakabilirsin. Smearing sorunlu. Ghosting olayı epey fazla. Dip kalitede bir monitör. Almanı önermem.
TN panele kaldık iyi mi . 2. el bir tane buldum ama açıklamasına ips va panel yazmış ikisi aynı anda olabiliyor mu bilmiyorum fakat ona yöneleceğim.

TN panele kaldık iyi mi . 2. el bir tane buldum ama açıklamasına IPS VA panel yazmış ikisi aynı anda olabiliyor mu bilmiyorum fakat ona yöneleceğim.

İkisi aynı anda olmaz. Bulduklarını paylaş. İncelerim. Monitör sektörüne yıllarımı verdim. Hala takip ediyorum birçoğunu. Almışken düzgün bir şey al. Hiç mi dizi film izlemiyorsun? IPS'in renkleri güzel. TN bitti artık. VA'da ghosting sorunu var tercih edilmemeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…