İkinci el akıllı saat alırken nelere dikkat etmeliyiz?

ibrak

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. İkinci el Samsung Galaxy Watch 4 classic 46 mm modelini almayı düşünüyorum. Saati aldığımda her şeyin yolunda olduğunu ve çalıştığını nasıl anlarım? İnce, detayli bir şekilde öğrenmem gerekiyor.

Merhaba. İkinci el Samsung Galaxy Watch 4 classic 46 mm modelini almayı düşünüyorum. Saati aldığımda her şeyin yolunda olduğunu ve çalıştığını nasıl anlarım? İnce, detayli bir şekilde öğrenmem gerekiyor.
Ayrıca farklı bir şehirden kargo üzerinden gelecek.

Geldiğinde Galaxy wearable ile eşleştirdikten sonra uygulamada saat ayarlarına girin. Ardından pil ve cihaz bakımı bölümünden tanılama kısmına girin ve hepsini yapın.
Bir de aydınlık ortamda ekranda çizik var mı diye bakın.
Başka bir şeye gerek olduğunu düşünmüyorum.

Geldiğinde Galaxy wearable ile eşleştirdikten sonra uygulamada saat ayarlarına girin. Ardından pil ve cihaz bakımı bölümünden tanılama kısmına girin ve hepsini yapın.
Bir de aydınlık ortamda ekranda çizik var mı diye bakın.
Başka bir şeye gerek olduğunu düşünmüyorum.
Cihazı nasıl fabrika ayarlarına sıfırlarim? Ekg ve diğer tüm özellikleri Xiaomi redmi note 10 pro max cihazimla kullanabilir miyim?

Cihazı nasıl fabrika ayarlarına sıfırlarim? EKG ve diğer tüm özellikleri Xiaomi Redmi Note 10 Pro Max cihazimla kullanabilir miyim?

EKG ve tansiyon harici sorunsuz kullanılıyor. Bildiğimiz telefon gibi arayüzü. Ayarlardan sıfırlayabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı