İkinci El Alınan 9800 GT PC Nasıl?

İşlemciniz tam olarak hangisi bilmiyorum ama RX 560 ve GTX 1050 modelleri için yeterli gelmeme ihtimali yüksek. GT 1030 düşünebilirsiniz veya işlemcinin tam model adını söylerseniz daha yüksek kartlar ile nasıl bir performans sergileyeceğine bakabiliriz.

İşlemcim, İntel Core İ3 530'muş. 1. nesil

Bit önemli değil. CS oynarsın ama fazla performans bekleme. GB da önemli değil.
Bu hurdaya kesinlikle 1 kuruş verilmez.
Pişman olmamak için konu açtın ve almadın daha değil mi? Eğer almadıysan, @MWarfare ikinci el uzmanıdır. Sana en güzel parçaları toplar.

Saniyeler yarıştı bee @AYSİO
Konu açmakla iyi etmişsin. Çok yetersiz ve fiyatını haketmeyen bir sistem. Çok daha iyisi toplanabilir.
@MWarfare
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim sistem ekran kartsız seninkinden daha iyi ve 500 lira
Bu fiyata bu sistem alınmaz. Sadece internette gezmek için kullanırsın. Dedikleri gibi ikinci el Konsol almalısın.
Aldıktan sonra değil almadan önce konu açmak daha mantikliydi sanki.
Kart çöp gerçekten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

R5 230 bile o karttan 1.5kat güçlü. Keşke soruna yanıt almadan sistemi almasaydın.
Madem alacaktınız niye konu açtınız?
Kendi düşen ağlamaz derler, geçmiş olsun.
Kartın 10 yıllık olduğunu bilmeyerek aldıysan geçmiş olsun.
Şu cümleyi yazıp da nasıl fikir almadan böylesine iğrenç bir sistemi alabiliyorsun aklım almıyor.
O kadar kötü dediniz de Bilgisayar CS:GO'da en az 80 FPS alıyor. Smoke falan atılınca bile kasmıyor. Call of Duty Black Ops 2 kurdum, en iyi ayarlarda 30, en kötü ayarlarda 60 fps alıyor.
Ben şuan bilgisayardan gayet memnunum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…