İşlemciniz tam olarak hangisi bilmiyorum ama RX 560 ve GTX 1050 modelleri için yeterli gelmeme ihtimali yüksek. GT 1030 düşünebilirsiniz veya işlemcinin tam model adını söylerseniz daha yüksek kartlar ile nasıl bir performans sergileyeceğine bakabiliriz.
İşlemciniz tam olarak hangisi bilmiyorum ama RX 560 ve GTX 1050 modelleri için yeterli gelmeme ihtimali yüksek. GT 1030 düşünebilirsiniz veya işlemcinin tam model adını söylerseniz daha yüksek kartlar ile nasıl bir performans sergileyeceğine bakabiliriz.
Yaklaşık olarak aynı performansı sergilerler. Fiyat ve performans bakımından GT 1030 tavsiye ederim. Düşük bütçe ve düşük donanımlı bilgisayarlar için biçilmiş kaftan.
Günümüz oyunları için aşırı yetersiz ve güçsüz bir bilgisayar. Günümüz AAA oyunlarında bırakın en düşükte 60 FPS'yi 720p'de 25 FPS'yi zor görürsünüz. 1300TL'ye kadar biriktirip konsol almalıydınız. İlla PC olsun diyorsanız da 2000TL'ye kadar biriktirseydiniz burada kısmen yeterli bir PC toplanabilirdi.
İlk mesajı görünce iyi bari direkten dönmüş demiştim. Bu kadar sorun yaşayıp, yine aynı hatayı yapabildiğiniz için tebrik ederim. Kimse bu bilgilerle doğmuyor ama insanlara baştan sorup öğrenmeniz lazım. Olan olduğuyla kalıyor ve bizler üzülüyoruz.
O kadar kötü dediniz de Bilgisayar CS:GO'da en az 80 FPS alıyor. Smoke falan atılınca bile kasmıyor. Call of Duty Black Ops 2 kurdum, en iyi ayarlarda 30, en kötü ayarlarda 60 fps alıyor.
Ben şuan bilgisayardan gayet memnunum.