Merhaba MSI GTX 1660 Super Gaming X aldım, arkadaşla anlaştık her şey tamam kartın ısı dereceleri güzel FPS'leri güzel bütün driverları falan kontrol ettim günceldi bir sorun yoktu fakat GPU-Z programından BIOS sürümüne baktığımda kartın BIOS sürümü TechPowerUp sitesindekilerle uyuşmuyor; BIOS 1660 Super'in gözüküyor ama üretici onaylı gözükmüyor, onaysız BIOS gözüküyor.
Aşağıya kartın BIOS sürüm ve sitenin sürümlerinin görsellerini bıraktım.
Çocuk kartı sıfır, hediye olarak aldığını, mining yapmadığını sadece oyun oynadığını söylüyor, testlerde de güzel çıktı kart fakat tek handikapı BIOS sürümünün uymaması. Ben siteye de güvenemediğimden ya da Türkiye yurt dışı belki fark eder falan diye düşünerek kartı kaçırmamak için aldım, acaba hata mı ettim?
Bu kartın BIOS'u neden böyle gözüküyor, mining falan mı yapmış ya da başka bir durum mu var?
BIOS'u Google'da arattığımda son eklediğim görseldeki gibi kırmızı bir yazı mevcut BIOS'un orijinal olmadığına dair, bu durum tam olarak nedir?
önemli bir konu bilgisi olan birisi yardımcı olursa çok sevinirim
güncel
Aşağıya kartın BIOS sürüm ve sitenin sürümlerinin görsellerini bıraktım.
Çocuk kartı sıfır, hediye olarak aldığını, mining yapmadığını sadece oyun oynadığını söylüyor, testlerde de güzel çıktı kart fakat tek handikapı BIOS sürümünün uymaması. Ben siteye de güvenemediğimden ya da Türkiye yurt dışı belki fark eder falan diye düşünerek kartı kaçırmamak için aldım, acaba hata mı ettim?
Bu kartın BIOS'u neden böyle gözüküyor, mining falan mı yapmış ya da başka bir durum mu var?
BIOS'u Google'da arattığımda son eklediğim görseldeki gibi kırmızı bir yazı mevcut BIOS'un orijinal olmadığına dair, bu durum tam olarak nedir?
önemli bir konu bilgisi olan birisi yardımcı olursa çok sevinirim
güncel
Dosya Ekleri
Son düzenleme: