Elimde FX 4100 var ve bunu yükseltmek istiyorum. Anakartım DDR3 destekliyor RAM'leri falan değiştiremem. Bunun için başka bir işlemciye yönelemedim. AliExpress'ten almayı düşünüyorum FX4100 stok fanı ile kullansam bir sıkıntısı olur mu?
Düzgün bakır borulu bir soğutucu almanız iyi olacaktır. Bulldozer mimarisi ısınması ile bilinir. Yanınızda çalışan bir Uçak Motoru gürültüsü sinir bozucu olabiliyor.
Bende fx-8300 var akasa nero3 soğutu ile 4.5 ghz de kullanıyorum, ikinci el alabilirsiniz overclock ile gıdıklarsanız 4.5 ghz civarı frekans aralıklarında darboğaz hissedilmeyecek derecede azalıyor piyasadaki tüm oyunları oynayabiliyorum bir tek zorlayan oyun assasin's creed origins oda malum en güncel i5-i7 leri bile zorluyor 41 fps den aşşağı almıyorum oda tek ac originste fx artık öldü 750ti bile darboğaz yapıyor bilmem ne diyenler var forumda onlara aldanmayın rx590 ile kullanıyorum fazlasıyla memnunum bütçem olsa yeni sisteme geçmek için bile 1-2 sene daha beklerim işimi görüyor çünkü, çok konuştum uzun lafın kısası tabi bütçeniz varsa güncel ryzen sisteme geçmek her zaman daha iyidir fx alacağım diyorsanız sizi overclock ile götürür stok frekansları tercih etmiyorum karar sizindir.
Düzgün bakır borulu bir soğutucu almanız iyi olacaktır. Bulldozer mimarisi ısınması ile bilinir. Yanınızda çalışan bir Uçak Motoru gürültüsü sinir bozucu olabiliyor.
İlgilenirseniz stok soğutucu ve ithal soğutucuyla beraber satıyorum soğutucular hediyemdir. OC hiç yapmadım garantisi biteli 9 ay oldu isterseniz görüşelim
İlgilenirseniz stok soğutucu ve ithal soğutucuyla beraber satıyorum soğutucular hediyemdir. OC hiç yapmadım garantisi biteli 9 ay oldu isterseniz görüşelim