İkinci el anakart-işlemci-ekran kartı önerisi.
Merhaba, bütçem 8000 TL, en fazla 9000 TL kadar ayırabilirim. RAM bellek, güç kaynağı ve SSD konularını hallettim sayılır. 180 Hz monitörüm var FPS oyunlarınını 200 FPS civarında rahat oynayabileceğim, Red Dead Redemption Cyberpunk 2077 gibi oyunları orta ayarlar 60-70 FPS civarında akıcı oynayabileceğim ikinci el anakart-işlemci-ekran kartı kombinasyonu arıyorum. Sizce nasıl bir kombinasyon mantıklı olur? Not: Anakart fiyatları ikinci elde garip şekilde pahalı bu nedenle sıfır anakart önerilerine de açığım.
En ucuz MSI A520M-A Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI A520M-A Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.978,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Dark Freezer X123 DKCCX123 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Freezer X123 DKCCX123 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 559,17 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
2. el olan ürünleri incelemedim belirteyim. Toplamda 9k.
En ucuz MSI A520M-A Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI A520M-A Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.978,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Dark Freezer X123 DKCCX123 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Freezer X123 DKCCX123 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 559,17 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
2. el olan ürünleri incelemedim belirteyim. Toplamda 9k.
Bence de. 3060 bütçemi aşar gibi duruyor. Ama anakart için B550-A pro daha cazip sanki. İlerde yükseltmek için de mantıklı daha gelişmiş olduğundan dolayı.
Bence de. 3060 bütçemi aşar gibi duruyor. Ama anakart için B550-A Pro daha cazip sanki. İleride yükseltmek için de mantıklı daha gelişmiş olduğundan dolayı.