Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.949 Makaleler 4 Çözümler 57 22 Mart 2021 #1 Laptop ekranı çok küçük geldiğinden basit bir monitöre ihtiyacım var. Biraz bakındım, fiyatını da uygun gördüğümden bu monitörü buldum. Bütçeyi arttırma ihtimalim yok gibi. Bilgisayar Monitör Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da Bilgisayar Monitör modelleri uygun fiyatlar ve Param Güvende ile kartla ödeme ve kargo gönderimi imkanlarıyla sahibinden.com'da! www.sahibinden.com
Laptop ekranı çok küçük geldiğinden basit bir monitöre ihtiyacım var. Biraz bakındım, fiyatını da uygun gördüğümden bu monitörü buldum. Bütçeyi arttırma ihtimalim yok gibi. Bilgisayar Monitör Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da Bilgisayar Monitör modelleri uygun fiyatlar ve Param Güvende ile kartla ödeme ve kargo gönderimi imkanlarıyla sahibinden.com'da! www.sahibinden.com
süleymanekiz Picopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #3 300 TL'ye 1080p monitör, daha ne istiyorsun? Çay da olsun mu?
E exTypen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 2.359 Çözümler 12 22 Mart 2021 #4 İnternette monitör 768p yazıyor.
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.949 Makaleler 4 Çözümler 57 22 Mart 2021 #5 exTypen dedi: İnternette monitör 768p yazıyor. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf istiyorum şu an satıcıdan, onu farketmemiştim teşekkürler.
exTypen dedi: İnternette monitör 768p yazıyor. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf istiyorum şu an satıcıdan, onu farketmemiştim teşekkürler.