İkinci El Asus HD7790 2GB O.C Edition Alınır mı?

pixstudio

Kilopat
Daha fazla  
Yeni bir kart almayı düşünüyorum, bütçem fazlasıyla sınırlı ve az. İkinci el Asus HD7790 2GB O.C Edition buldum. Fiyat olarak 300 TL dedi. Merak ettiklerim;
  1. İkinci el ekran kartı alınır mı?
  2. Sizce bu kart bu fiyata iyi mi?
  3. Performansı hakkında biraz bilgi verir misiniz?
Şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni bir kart almayı düşünüyorum, bütçem fazlasıyla sınırlı ve az. İkinci el Asus HD7790 2GB O.C Edition buldum. Fiyat olarak 300 TL dedi. Merak ettiklerim;
  1. İkinci el ekran kartı alınır mı?
  2. Sizce bu kart bu fiyata iyi mi?
  3. Performansı hakkında biraz bilgi verir misiniz?
Şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ederim.
RX460 ile aynı gibi. Yeni her zaman daha iyidir fakat karar sizin.

Hocam onun yerine GT 1030 alsanız daha iyi olur gibi o da 340 civarında bulunuyor sanırım ama 7790'ın hem güncel sürücüleri yok hem gereğinden fazla güç tüketiyor hem de ömrü 2. el olduğu için daha kısa oluyor. Sağlamlık riski de cabası, o yüzden uygun fiyata alayım derken uzun vadede zarar etmeyin.

Güç konusunda bir şey diyemem o kısmını hiç takmadım fakat PUBG ilk çıktığı aylarda 40-60 arası FPS değerleri sunabiliyordu.Kart sağlamsa ve güzel çalışıyorsa tabi.

Yanıtlarınız için hepinize teşekkür ediyorum. Uyarılarınızı dikkate aldım ve bugün satıcıyla buluştuk. Buluşma noktamıza yakın bir bilgisayarcıya gidip kartı test ettirdim, öyle aldım. :) 290 TL'ye aldım. Tam modeli; Asus HD7790 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.1

Yanıtlarınız için hepinize teşekkür ediyorum. Uyarılarınızı dikkate aldım ve bugün satıcıyla buluştuk. Buluşma noktamıza yakın bir bilgisayarcıya gidip kartı test ettirdim, öyle aldım. :) 290 TL'ye aldım. Tam modeli; Asus HD7790 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.1
Ucuzmuş.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı