İkinci el ASUS ROG RX570 800₺'ye alınır mı?

HAYNA

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ikinci el ROG STRIX 570 buldum 800 TL fiyatına ve 6 aya yakın garantisi devam etmekte, satıcı mining kullanılmadı dedi alınır mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, ikinci el ROG STRIX 570 buldum 800 TL fiyatına ve 6 aya yakın garantisi devam etmekte, satıcı mining kullanılmadı dedi alınır mı sizce?
Mining yapılmış olabilir yinede kontrol edebilme şansınız varsa alabilirsiniz.
Bir şeyi varsa 6 ayda çıkar büyük ihtimalle.

6 ay garanti biraz az gibi geldi.
Yine de gerçekten temizse alınabilir.
Hocam ben 2 yıl garanti var sandım satıcı bana " 25 mart 2019 vatan faturalı. " dedi, ne dersiniz?
Mining yapılmış olabilir yinede kontrol edebilme şansınız varsa alabilirsiniz.
Bir şeyi varsa 6 ayda çıkar büyük ihtimalle.
Hocam ben 2 yıl garanti var sandım satıcı bana " 25 mart 2019 vatan faturalı. " dedi, ne dersiniz?

Hocam ben 2 yıl garanti var sandım satıcı bana " 25 Mart 2019 Vatan faturalı. " Dedi, ne dersiniz?

Hocam ben 2 yıl garanti var sandım satıcı bana " 25 Mart 2019 Vatan faturalı. " Dedi, ne dersiniz?

2 Yıl garantisi var doğrudur. Kontrol edip niye olmasın. 2 yıl içinde bir şey varsa çıkar garantiye yollarsın.
Fiyat ne?

Vatan kaç yıl garanti vermiştir ki?
Bence en az 2 yıl vardır. Yani 2019 Mart-2021 Mart. Size 9 ay falan kalıyor.
Sorun bence.
2 Yıl garantisi var doğrudur. Kontrol edip niye olmasın. 2 yıl içinde bir şey varsa çıkar garantiye yollarsın.
Fiyat ne?
800TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…