Sebastian Vettel Megapat Katılım 17 Aralık 2013 Mesajlar 548 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2020 #11 Mert Şahan İLHAN dedi: Tomohawk Max'ta da var diye biliyorum. Mortar Max kullanıyorum onda bile 2 slot var. Genişletmek için tıkla... Hayır 1 adet M.2 slotu bulunuyor. Ürünü aldım bakalım memnun kalabilecek miyim. Son düzenleme: 23 Ağustos 2020
Mert Şahan İLHAN dedi: Tomohawk Max'ta da var diye biliyorum. Mortar Max kullanıyorum onda bile 2 slot var. Genişletmek için tıkla... Hayır 1 adet M.2 slotu bulunuyor. Ürünü aldım bakalım memnun kalabilecek miyim.
teomanizmir Hectopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 221 Çözümler 1 20 Nisan 2021 #12 Sebastian Vettel dedi: Hayır 1 adet M.2 slotu bulunuyor. Ürünü aldım bakalım memnun kalabilecek miyim. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba hortlatmış gibi oldum ama memnun kaldınız mı B450-e anakarttan ?
Sebastian Vettel dedi: Hayır 1 adet M.2 slotu bulunuyor. Ürünü aldım bakalım memnun kalabilecek miyim. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba hortlatmış gibi oldum ama memnun kaldınız mı B450-e anakarttan ?